Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Τώρα έρχεται το…FBI να μας προειδοποιήσει για κυβερνοεπιθέσεις σε…μονάδες τροφίμων μετά από μυστηριώδεις πυρκαγιές σε πολλές από αυτές!!!

Τώρα έρχεται το…FBI να μας προειδοποιήσει για κυβερνοεπιθέσεις σε…μονάδες τροφίμων μετά από μυστηριώδεις πυρκαγιές σε πολλές από αυτές!!!

by _
0 comment 197 views

Τώρα έρχεται το…FBI να μας προειδοποιήσει για κυβερνοεπιθέσεις σε…μονάδες τροφίμων μετά από μυστηριώδεις πυρκαγιές σε πολλές από αυτές!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Απρ. 2022 | 11:00 πμ | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Διαβάστε πρώτα τα δύο πρώτα άρθρα μας πάνω σε αυτό το τεράστιο θέμα για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται ακριβώς και μετά συνεχίζουμε…

Πολλές πολύ μεγάλες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στις ΗΠΑ πυρπολήθηκαν/ανατινάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!!…

Εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ πιάνουν φωτιά, τουλάχιστον 20 έχουν καταστραφεί, συμπεριλαμβανομένων δύο αυτήν την εβδομάδα από…αεροπορικά δυστυχήματα!!!…

Σύμφωνα λοιπόν με το μεγάλο σάιτ “The Gateway Pundit“…

Μικρό αεροπλάνο σκότωσε δύο ανθρώπους καθώς συνετρίβη κοντά σε εργοστάσιο της General Mills στη Τζόρτζια το βράδυ της Πέμπτης.

Το αεροπλάνο φέρεται να εξερράγη μετά από πρόσκρουση με το έδαφος και κόντεψε να κατεδαφίσει τις εγκαταστάσεις του κατασκευαστή δημητριακών.

Το δυστύχημα κοντά στο εργοστάσιο της General Mills έρχεται μετά την πυρπόληση μιας σειράς εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τους τελευταίους έξι μήνες εν μέσω ραγδαίας αύξησης των τιμών των τροφίμων και του ιστορικού πληθωρισμού.

Τώρα το FBI προειδοποιεί για πιθανές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε εργοστάσια τροφίμων στις ΗΠΑ.



Μέσω του Zero Hedge:

Το τμήμα Cyber του FBI (Το Τμήμα Ασφάλειας Κυβερνοχώρου) δημοσίευσε μια ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα προειδοποιώντας για αυξημένες απειλές κυβερνοεπιθέσεων σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, που έρχεται σε μια περίοδο που μια περίεργη σειρά από πυρκαγιές και εκρήξεις προκαλεί ζημιές σε μεγάλα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων σε όλη τη χώρα.

«Οι φορείς ransomware μπορεί να είναι πιο πιθανό να επιτεθούν σε γεωργικούς συνεταιρισμούς κατά τη διάρκεια των κρίσιμων περιόδων φύτευσης και συγκομιδής, διαταράσσοντας τις λειτουργίες, προκαλώντας οικονομικές απώλειες και επηρεάζοντας αρνητικά την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων», ανέφερε η ανακοίνωση. προσθέτοντας ότι οι επιθέσεις ransomware του 2021 και των αρχών του 2022 σε αγροτικούς συνεταιρισμούς θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τρέχουσα περίοδο φύτευσης «διαταράσσοντας την παροχή σπόρων και λιπασμάτων».

Το Γραφείο προειδοποίησε: «Μια σημαντική διακοπή της παραγωγής σιτηρών θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, καθώς τα σιτηρά δεν καταναλώνονται μόνο από τον άνθρωπο αλλά χρησιμοποιούνται επίσης για ζωοτροφές… Επιπλέον, μια σημαντική διακοπή της παραγωγής σιτηρών και καλαμποκιού θα μπορούσε να επηρεάσει το εμπόριο και τα αποθέματα εμπορευμάτων . “

Σε κάνει να αναρωτιέσαι — Τι στο καλό επιβουλεύονται λοιπόν;

Δείτε τώρα την ανακοίνωσή τους! …



Κατεβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ >> https://www.ic3.gov/Media/News/2022/220420-2.pdf

____________

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/going-fbi-warns-cyber-attacks-food-plants-following-mysterious-rash-fires/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr