Home ΔΙΕΘΝΗ Διαβαθμισμένα εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού βρέθηκαν στη βάση των νεοναζί του Αζόφ κοντά στη Μαριούπολη – Βίντεο

Διαβαθμισμένα εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού βρέθηκαν στη βάση των νεοναζί του Αζόφ κοντά στη Μαριούπολη – Βίντεο

by _
0 comment 129 views

Διαβαθμισμένα εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού βρέθηκαν στη βάση των νεοναζί του Αζόφ κοντά στη Μαριούπολη – Βίντεο

Τα ανακαλυφθέντα υλικά είναι απλώς η τελευταία προσθήκη σε μια συλλογή τροπαίων στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων που οι δυτικές χώρες στέλνουν στην Ουκρανία εδώ και χρόνια, παρά τις αντιρρήσεις της Μόσχας.

Η επιθεώρηση της πρώην βάσης του ουκρανικού τάγματος νεοναζί Azov κοντά στη Μαριούπολη οδήγησε στην ανακάλυψη διαβαθμισμένων εγχειριδίων — ευγενική προσφορά του Αμερικανικού Στρατού.

Τα έγγραφα, που περιέχουν οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής επιχειρήσεων κατά της αντεξέγερσης και αναγνώρισης, υποτίθεται ότι θα καταστραφούν για να μην πέσουν στα χέρια του εχθρού, αλλά οι μαχητές του Azov απέτυχαν να το κάνουν.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που τράβηξε ένας δημοσιογράφος που μπόρεσε να τα μελετήσει για λίγο, τα εγχειρίδια, γραμμένα στην ουκρανική, τη ρωσική και την αγγλική γλώσσα, ανακαλύφθηκαν στη βάση όπου βρισκόταν μια ομάδα σαμποτάζ με το όνομα SS Medvedi.

Ένα από τα εγχειρίδια αναφέρει το Κέντρο Πληροφοριών του Στρατού των ΗΠΑ στο Fort Huachuca, ενώ το άλλο εξέδωσε το Υπουργείο Στρατού των ΗΠΑ.

Το μεγαλύτερο μέρος της Μαριούπολης, εκτός από το εργοστάσιο χάλυβα Azovstal, τέθηκε πρόσφατα υπό τον έλεγχο των κοινών δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) και του ρωσικού στρατού, οι οποίοι παρείχαν βοήθεια ως μέρος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία «αναγκάστηκε» να ξεκινήσει την επιχείρηση για να τερματιστεί η τραγωδία, η γενοκτονία και τα δεινά στο Ντονμπάς, το οποίο υφίσταται βομβαρδισμούς από τις ουκρανικές δυνάμεις εδώ και χρόνια.

ΠΗΓΗ >> https://sputniknews.com/20220422/classified-us-army-manuals-found-at-azov-neo-nazis-base-near-mariupol–video-1094974576.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr