Home ΚΟΣΜΟΣ Γαλλίδα δικηγόρος συνελήφθη για “προδοσία” αφού βοήθησε τον Reiner Fuellmich να αποδείξει ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Covid-19

Γαλλίδα δικηγόρος συνελήφθη για “προδοσία” αφού βοήθησε τον Reiner Fuellmich να αποδείξει ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Covid-19

by _
0 comment 185 views

Γαλλίδα δικηγόρος συνελήφθη για “προδοσία” αφού βοήθησε τον Reiner Fuellmich να αποδείξει ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Covid-19

ΑΠΟ ΤΟ EXPOSÉ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022


Ένας από τους δικηγόρους που βοηθά τον Reiner Fuelmich να αποδείξει ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες διέπραξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Covid-19, συνελήφθη στη Γαλλία ως ύποπτος για τρομοκρατία και προδοσία.

Η Virginie de Araujo Recchia, μια Γαλλίδα δικηγόρος που ζει στη Γαλλία και συμμετέχει στις εργασίες της κριτικής επιτροπής πολιτών με τον Reiner Fuellmich, συνελήφθη στο σπίτι της τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου μπροστά στα παιδιά της. Η σύλληψη έγινε τρεις εβδομάδες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.

Η ομάδα της Fuellmich φέρεται να ενημερώθηκε ότι οι κατηγορίες αφορούν αντιτρομοκρατία και πιθανώς προδοσία και σχετίζονται με το παθιασμένο έργο που κάνει για τον γαλλικό λαό καθώς και τον κόσμο, στον αγώνα για την αποκατάσταση των θεόδοτων δικαιωμάτων μας.

Στις αρχές του έτους, η Virginie de Araujo Recchia, σε συνεργασία με τον συνάδελφό της Jean-Pierre Joseph, και δύο άλλους νομικούς, υπέβαλε καταγγελία ενώπιον του επικεφαλής των ανακριτών για λογαριασμό των ενώσεων BonSens.org, AIMSIB και του Collectif des Maires Résistants (Συλλογή Ανθεκτικών Δημάρχων) κατά των βουλευτών που επικύρωσαν έναν νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid-19 τον Αύγουστο του 2021.

Αυτός ο νόμος ανάγκασε εκατομμύρια επαγγελματίες να υποβληθούν σε πειραματική γονιδιακή θεραπεία διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, επεξεργαζόταν καταγγελία κατά πολιτικών κομμάτων και των ενεργειών ορισμένων μελών τους.

Είχε μόλις δημοσιοποιήσει την έκθεσή της με τίτλο «Δικτατορία 2020» που κατηγορούσε την κυβέρνηση για κρατική τρομοκρατία, επίθεση στα θεμελιώδη συμφέροντα του έθνους και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτό το έγγραφο προοριζόταν να αποτελέσει τη βάση για ποινική δίωξη εναντίον μελών της κυβέρνησης…

Κατεβάστε την έκθεση εδώ

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://dailyexpose.uk/2022/03/24/fuelmich-lawyer-arrested-treason-for-exposing-covid-fraud/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr