Home Greek News ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΝΔ

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΝΔ

by _
0 comment 131 views

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΝΔ


-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected] / www.egerssi.gr

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, πως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταρρέει, με τα ποσοστά της να γκρεμοτσακίζονται στο βάθος της αβύσσου! Η γαλάζια παράταξη της μεταλλαγμένης ΝΔ είναι έρμαιο των άθλιων επιλογών της! Χτύπησε αλύπητα την κοινωνία μας, τους συνταξιούχους, τους υγειονομικούς, τα ελληνικά νοικοκυριά!

Αυτή η κατάρρευση καθημερινά μεγαλώνει και πλέον η αμφισβήτηση έρχεται και από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το “μαύρισμα” θα είναι πολύ μεγάλο και αλλάζουν σιγά-σιγά πλεύση!

Όταν Συστημικές δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών Μέσων δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, εισπράττοντας την τηλεφωνική οργή του λαού!

Αλλά και δημοσιογράφοι, με άθλια έκθεση υποστήριξης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γυρίζουν σιγά-σιγά τη στάση τους, τον λόγο τους, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε του Συστημικού ΣΚΑΪ!

Ο οποίος προ ημερών, με το λαϊκίστικο – όπως πάντα – ύφος του, παραδέχτηκε, πως η ΝΔ “τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές”!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%b5%ce%bb/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr