Home ΔΙΕΘΝΗ “Η Μαριούπολη είναι ρωσικό έδαφος” – Ταφόπλακα στους Αζοφίτες έβαλε ο Β.Πούτιν: “Να μην πετάξει ούτε μύγα από τις κατακόμβες”

“Η Μαριούπολη είναι ρωσικό έδαφος” – Ταφόπλακα στους Αζοφίτες έβαλε ο Β.Πούτιν: “Να μην πετάξει ούτε μύγα από τις κατακόμβες”

by _
0 comment 102 views

Κύρια θέματα,Ουκρανία • 21/04/2022 – 11:42


“Η Μαριούπολη είναι ρωσικό έδαφος” – Ταφόπλακα στους Αζοφίτες έβαλε ο Β.Πούτιν: “Να μην πετάξει ούτε μύγα από τις κατακόμβες”

“Αφήστε τους να πεθάνουν από πείνα και δίψα”


Ταφόπλακα στους Αζοφίτες που γλίτωσαν από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς στο Azovstal έβαλε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, ο οποίος ακύρωσε την ρωσική έφοδο στις κατακόμβες της βιομηχανικής ζώνης ζητώντας απλά να αποκλειστεί η περιοχή ώστε να “μην μπορεί να πετάξει ούτε μύγα”.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας διέταξε τον αργό τους θάνατο καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει γι αυτούς κανένας ανθρωπιστικός διάδρομος.

Σκοπός είναι να αρχίσουν να λιμοκτονούν και είτε να πεθάνουν από την πείνα και την δίψα είτε να βγουν και να παραδοθούν.

“Να μην βγει κανείς”

Ο Πούτιν χαρακτήρισε ακατάλληλη την επιχείρηση εφόδου στις κατακόμβες του Azovstal λέγοντας πως αιτία της ακύρωση της επίθεσης είναι να σωθούν οι ζωές του ρωσικού στρατού.

«Δεν χρειάζεται να μπούμε στις κατακόμβες, είναι απαραίτητο να αποκλειστεί η βιομηχανική ζώνη στο Azovstal για να μην μπορεί να πετάξει ούτε μύγα», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.



Αυτό σημαίνει ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα το κρατήσουν περικυκλωμένο, περιμένοντας και τους υπόλοιπους στρατιώτες της Ουκρανίας να παραδοθούν.

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Σοϊγκού για την επιτυχία της κατάληψης της πόλης. Μάλιστα, τόνισε ότι η Ρωσία εγγυάται τη ζωή των Ουκρανών στρατιωτών που θα αποχωρήσουν από το εργοστάσιο Azovstal και επισήμανε ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα τους φερθούν με σεβασμό.

Είπε συγκεκριμένα στον Σ.Σοιγκού:

“Ευχαριστώ τον Στρατό για την απελευθέρωση της Μαριούπολης”

“Δεν πιστεύω ότι η έφοδος της βιομηχανικής ζώνης είναι καλή ιδέα. Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που η διατήρηση των ζωών των στρατιωτών μας είναι κορυφαία προτεραιότητα.

Δεν χρειάζεται να μπούμε στις κατακόμβες, απλά να μπλοκάρουμε όλες τις εξόδους ώστε να μην μπορεί να πετάξει ούτε μύγα.



Και φυσικά να τους ζητήσουμε να παραδοθούν, να κατεβάσουν τα όπλα τους εθελοντικά.

Η Ρωσία εγγυάται το δικαίωμα στην ζωή, θα τους συμπεριφερθούμε με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Όποιος έχει τραυματιστεί θα λάβει ιατρική βοήθεια.

Σε ευχαριστώ για την απελευθέρωση της Μαριούπολης, δώσε τα συγχαρητήρια μου στις δυνάμεις μας και οργάνωσε τελετή βράβευσης για όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση”

Δείτε το βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://warnews247.gr/i-marioupoli-einai-rosiko-edafos-tafoplaka-stous-azofites-evale-o-v-poutin-argos-thanatos-na-min-petaxei-oute-myga-apo-tis-katakomves/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr