Home Greek News ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – Αναφορές κάνουν λόγο για ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ μεταξύ Ζελένσκι και..Σόρος!!! Είναι…ΞΑΔΕΡΦΙΑ;;;!!!

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – Αναφορές κάνουν λόγο για ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ μεταξύ Ζελένσκι και..Σόρος!!! Είναι…ΞΑΔΕΡΦΙΑ;;;!!!

by _
0 comment 210 views

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – Βρείτε τις «διαφορές» – ΒΟΜΒΑ: Εκτός από πράκτορας του Σόρος, είναι και ΣΥΓΓΕΝHΣ του ο…ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο άρθρο μας με τίτλο Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!, σας είχαμε αποκαλύψει τους βαθείς δεσμούς που έχει ο Ζελένσκι με τον ίδιο τον Τζόρτζ Σόρος.

Χρηματοδοτείται από τον Σόρος από τη πρώτη μέρα κιόλας ο Ουκρανός πρόεδρος. Είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του Σόρος, όπως και πάρα πολλοί άλλοι πολιτικοί ηγέτες εκεί έξω άλλων χωρών. Αυτά είναι ήδη γνωστά τοις πάσι.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ,…

Υπάρχουν επίσης αναφορές σε όλο το διαδίκτυο ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο Ζελένσκι και ο Τζορτζ Σόρος είναι…ξαδέρφια!!!

Την ίδια στιγμή, όμως, ευρισκόμενα εν πανικώ, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να το συγκαλύψουν αυτό. Εάν, στα αγγλικά, πληκτρολογήσετε στη Google τις λέξεις “Ο Ζελένσκι και ο Σόρος είναι ξαδέρφια“, μόνο οι τρεις πρώτες σελίδες του αποτελέσματος αυτής της αναζήτησης προέρχονται από ειδησεογραφικούς ιστότοπους που προσπαθούν να καταρρίψουν αυτόν τον ισχυρισμό. Πατήστε ΕΔΩ για να πάρε μια γεύση του τι εννοούμεν.

ΕΑΝ αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη «τρελή θεωρία συνωμοσίας» με την οποίαν ασχολείται μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων της παρυφρής, ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ έχουν δαπανηθούν τόσες ώρες και τόσα δημοσιεύματα προς κατάρριξον αυτής της ψευδούς ειδήσεως;;; Έχει επιστρατευθεί ένας ολόκληρος στρατός δημοσιογράφων για να το διαψεύσουν!!!

Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο ΕΒΡΑΙΩΝ αυτών είναι καταπληκτικές και μιλάνε από ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr