Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σκηνοθετημένη η σφαγή στην Μπούχα: Εντοπίστηκαν Ουκρανοί στρατιώτες να απλώνουν πτώματα στους δρόμους!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σκηνοθετημένη η σφαγή στην Μπούχα: Εντοπίστηκαν Ουκρανοί στρατιώτες να απλώνουν πτώματα στους δρόμους!!!

by _
0 comment 134 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σκηνοθετημένη η σφαγή στην Μπούχα: Εντοπίστηκαν Ουκρανοί στρατιώτες να απλώνουν πτώματα στους δρόμους!!!

Από VT Editors -21 Απριλίου 20222814


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είμασταν το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως να σας αποκαλύψουμε το γεγονός ότι η σγαφή στην Μπούκα (ή Μπούτσα, Bucha) ήταν στημένη 100 τοίς 100 από τους Ουκρανούς. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΤΕΛΕΙΩΣΕ το μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μπούκα – Περιοδεία στους δρόμους της ΧΩΡΙΣ πτώματα με την ουκρανική αστυνομία ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και ΠΡΙΝ από τη «σφαγή»!!!

Τώρα έρχονται οι συνάδελφοί μας από το VeteransToday.com να καρφώνουν το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρο»…!!!…

Σύμφωνα με το South Front:

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν βίντεο με Ουκρανούς στρατιώτες να σέρνουν τα πτώματα νεκρών αμάχων. Αναφέρεται ότι το βίντεο γυρίστηκε στη διάσημη πόλη Bucha, όπου η AFU οργάνωσε μια σφαγή, κατηγορώντας τα ρωσικά στρατεύματα για εγκλήματα πολέμου.

Ενώ οι δυτικοί εταίροι του Κιέβου αρνήθηκαν να ξεκινήσουν μια ανεξάρτητη διεθνή έρευνα κατόπιν αιτήματος της Μόσχας, παρουσιάστηκαν πολλά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι η μαζική δολοφονία ήταν στημένη. Το παραπάνω βίντεο είναι άλλο ένα.

Υποτίθεται ότι το βίντεο έγινε για εσωτερική χρήση. Τα ουκρανικά κέντρα πληροφοριών και ψυχολογικών επιχειρήσεων (CIPSO) αποτελούν μέρος των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και όλοι οι υπάλληλοί τους είναι στρατιωτικοί που καλούνται να τραβήξουν βίντεο της δουλειάς τους για τις εκθέσεις τους. Ωστόσο, το βίντεο κοινοποιήθηκε στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Μπορείτε να δείτε πώς οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απλώνουν πτώματα στους δρόμους. Σύμφωνα με τον μύθο του Κιέβου, οι Ρώσοι στρατιώτες σκότωναν σκόπιμα πολίτες και τα πτώματα κείτονταν για αρκετές ημέρες και εβδομάδες, έτσι ώστε οι ντόπιοι να μην μπορούσαν καν να τα θάψουν.



Κρίνοντας από τα πλάνα από το Bucha που μοιράστηκε το καθεστώς του Κιέβου, τα ρωσικά τανκς είναι τα πιο ευέλικτα στον κόσμο, αφού κανένα από τα πτώματα που βρίσκονται στο δρόμο προς την κατεύθυνση της κίνησης του στρατιωτικού εξοπλισμού δεν συντρίφτηκε από ρωσικό τανκ.

Μεταξύ άλλων, το βίντεο αποδεικνύει τη βεβήλωση των πτωμάτων αμάχων στην Ουκρανία. Αφού οι Ουκρανοί στρατιώτες τους πέταξαν στους δρόμους για μια οργανωμένη σφαγή, οι νεκροί δεν θάφτηκαν μέχρι να έρθει μια ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία να δει την κηδεία εβδομάδες αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!….


––––––––––––––––

ΠΗΓΗ >> https://www.veteranstoday.com/2022/04/21/blockbuster-staged-bucha-massacre-ukrainian-soldiers-spotted-laying-out-corpses-on-streets/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr