Home ΔΙΕΘΝΗ Πίσω από τα θανατηφόρα βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία ο ίδιος ο…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τους πράκτορές του!!!

Πίσω από τα θανατηφόρα βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία ο ίδιος ο…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τους πράκτορές του!!!

by _
0 comment 264 views

Copyright World Economic Forum (www.weforum.org) swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger

Πίσω από τα θανατηφόρα βιο-εργαστήρια στην Ουκρανία ο ίδιος ο…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τους πράκτορές του!!!

Προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία αφού αμερικανική εταιρεία, με δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το υπ. Αμύνης των ΗΠΑ, ενεπλάκη στη συγκάλυψη των βιολογικών όπλων της Ουκρανίας…


Καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται στοιχεία για πιθανή συγκάλυψη βιοόπλων, μια εταιρεία που ονομάζεται Metabiota, της οποίας ο ιδρυτής είναι απόφοιτος του προγράμματος “Young Global Leaders” (Νεαρών Παγκόσμιων Ηγητών) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, έχει αρχίσει να αναδεικνύεται….

Η ιστορία με μια ματιά:

Καθώς έχουν αρχίσει να εμφανίζονται αποδεικτικά στοιχεία για πιθανή συγκάλυψη βιοόπλων, μια εταιρεία που ονομάζεται Metabiota .

Η αποστολή της Metabiota είναι να κάνει τον κόσμο πιο ανθεκτικό στις επιδημίες παρέχοντας «δεδομένα, αναλύσεις, συμβουλές και εκπαίδευση για την προετοιμασία για τις παγκόσμιες απειλές για την υγεία και τον μετριασμό των επιπτώσεών τους». Ο ιδρυτής του είναι απόφοιτος του προγράμματος Young Global Leaders του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Οι επενδυτές της Metabiota περιλαμβάνουν την In-Q-Tel, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων της CIA που ειδικεύεται σε επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας που υποστηρίζουν ή ωφελούν την ικανότητα πληροφοριών των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, το επενδυτικό ταμείο του Hunter Biden, τη Rosemont Seneca και την Υπηρεσία Μείωσης Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α. DTRA), η οποία ανέθεσε στη Metabiota να διευθύνει τις εργασίες εργαστηρίων που συνδέονται με τις ΗΠΑ στην Ουκρανία.

Εκτός από τους στενούς δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την ατζέντα του για τη Μεγάλη Επαναφορά, ο Nathan Wolfe, ο ιδρυτής της Metabiota, υπηρέτησε επίσης στη συντακτική επιτροπή της EcoHealth Alliance από το 2004. Το 2017, συνέγραψε μαζί μια μελέτη για τους κοροναϊούς σε νυχτερίδες με τον πρόεδρο της EcoHealth Peter Daszak, Ph.D. Η EcoHealth συνεργάστηκε στενά με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) στην Κίνα, όπου υπάρχει η υποψία ότι προήλθε ο SARS-CoV-2.

Οι Παγκόσμιοι Συνεργασίες της Metabiota διευθύνονται από τον Andrew C. Weber, πρώην βοηθό υπουργό Άμυνας της Πυρηνικής, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας, ο οποίος δημιούργησε το DTRA.

Οι δεσμοί μεταξύ της Metabiota και πολλών βασικών παικτών της πανδημίας του COVID και/ή στην ιστορία των εργαστηρίων της Ουκρανίας είναι πολλαπλοί, επομένως δεν υπάρχει πραγματικά απλός τρόπος να το ξετυλίξετε με μια λογική σειρά. Τούτου λεχθέντος, ας ξεκινήσουμε με το τι κάνει η Metabiota και τις συνδέσεις του ιδρυτή της και ας επεκταθούμε από εκεί.

Η αποστολή της Metabiota είναι να κάνει τον κόσμο πιο ανθεκτικό στις επιδημίες παρέχοντας «δεδομένα, αναλύσεις, συμβουλές και εκπαίδευση για την προετοιμασία για τις παγκόσμιες απειλές για την υγεία και τον μετριασμό των επιπτώσεών τους».

Μέσω της ανάλυσης δεδομένων, βοηθούν τους «υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε όλη την κυβέρνηση και τη βιομηχανία» να εκτιμήσουν και να μετριάσουν τους κινδύνους πανδημίας. Ωστόσο, ισχυρίζονται επίσης ότι υποστηρίζουν τη «βιώσιμη ανάπτυξη», η οποία φαίνεται να έχει ελάχιστη σχέση με τη διαχείριση του κινδύνου πανδημίας.

Αυτός ο όρος, «αειφόρος ανάπτυξη», είναι αυτός που προωθεί ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF, World Economic Forum). Αποτελεί μέρος του σχεδίου του Schwab για μια παγκόσμια Μεγάλη Επαναφορά και διανθρωπιστική επανάσταση (γνωστή και ως Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση).

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, να ανακαλύπτουμε ότι ο ιδρυτής της Metabiota, Nathan Wolfe, όχι μόνο έχει στενούς δεσμούς με το WEF, αλλά είναι επίσης ένα ανερχόμενο αστέρι εκεί. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Young Global Leaders και του απονεμήθηκε το βραβείο Technology Pioneer του Φόρουμ το 2021.

Περισσότερα εδώ >> https://en-volve.com/2022/04/18/damning-evidence-emerges-after-u-s-firm-with-ties-to-wef-dod-implicated-in-ukraine-bioweapons-cover-up/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr