Home ΔΙΕΘΝΗ Κατηγορείται η Google ότι άλλαξε τους Χάρτες Google για να αποκαλύψει ρωσικές στρατιωτικές θέσεις!!!

Κατηγορείται η Google ότι άλλαξε τους Χάρτες Google για να αποκαλύψει ρωσικές στρατιωτικές θέσεις!!!

by _
0 comment 126 views

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:40 / © REUTERS/PA Images

Η Google λέει ότι δεν άλλαξε τους Χάρτες Google για να αποκαλύψει ρωσικές στρατιωτικές θέσεις 

Η Daily Storm ανέφερε νωρίτερα ότι οι χρήστες της Google μπορούσαν να δουν εικόνες υψηλής ανάλυσης της βασικής στρατιωτικής υποδομής της Ρωσίας…

ΜΟΣΧΑ, 18 Απριλίου. /TASS/. Η εταιρεία Google με έδρα τις ΗΠΑ δεν άλλαξε την υπηρεσία Google Maps για να αποκαλύψει τις στρατιωτικές και στρατηγικές τοποθεσίες της Ρωσίας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο ρωικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Δεν κάναμε καμία αλλαγή σχετικά με το θάμπωμα στις δορυφορικές μας εικόνες στη Ρωσία», είπε ο εκπρόσωπος απαντώντας σε αίτημα για σχόλιο.

Η Daily Storm ανέφερε νωρίτερα ότι η Google τους έκανε αδιαβάθμιστους τους χάρτες! Ήταν δηλαδη απόρρητοι και τους έκαναν…ΜΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι χρήστες μπορούσαν να δουν εικόνες υψηλής ανάλυσης της βασικής στρατιωτικής υποδομής της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του καταδρομικού Admiral Kuznetsov, μιας αποθήκης πυρηνικών πυρομαχικών, ενός πεδίου δοκιμών πτήσεων με τα πιο πρόσφατα μαχητικά αεροσκάφη, τα Su-57, μια τοποθεσία εκτόξευσης ICBM και μια βάση της πολεμικής αεροπορίας.

ΠΗΓΗ >> https://tass.com/economy/1439397?utm_source=rense.com&utm_medium=referral&utm_campaign=rense.com&utm_referrer=rense.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr