Home Greek News ΩΠΑΑΑΑΑΑΑ!!! – Παραδέχτηκε ο Άλμπερτ Βουρλά ότι η γυναίκα του πέθανε από το…ΜΠΟΛΙ;;;

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑ!!! – Παραδέχτηκε ο Άλμπερτ Βουρλά ότι η γυναίκα του πέθανε από το…ΜΠΟΛΙ;;;

by _
0 comment 233 views

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑ!!! – Παραδέχτηκε ο Άλμπερτ Βουρλά ότι η γυναίκα του πέθανε από το…ΜΠΟΛΙ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Απριλ. 2022 | 10:31am | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο άρθρο μας στις 16 Νοεμ. του 2021 με τίτλο Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!! σας είχαμε αποκαλύψει τα εξής συγκλονιστικά….

Η είδηση για τη σύλληψη του Δ.Σ. της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δεν είναι η μόνο φήμη που απασχολεί εκατομμύρια στο Διαδίκτυο εδώ και μέρες καθώς υπάρχει ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ πως πέθανε….Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!!!….

Μετά τη διάδοση του ισχυρισμού σχετικά με τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla από το FBI την περασμένη εβδομάδα, το conservativebeaver.com δημοσίευσε ένα άλλο άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του Bourla, Myriam Bourla (Μύριαμ Μπουρλά) «πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου COVID-19»!!!

 

Ο ιστότοπος, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως αντιστασιακή εφημερίδα, ισχυρίζεται ότι είναι πλέον διαθέσιμος στο διαδίκτυο και παρέχει “Συντηρητικές ειδήσεις, καναδικού στυλ”.

Αποκαλώντας το άρθρο ως «αποκλειστικό του Beaver», η πύλη απέδωσε την είδηση του θανάτου της Myriam Bourla στον «γιατρό της» και ισχυρίστηκε ότι «πέθανε στην Εντατική του Νοσοκομείου New York-Presbyterian Lawrence» λόγω «επιπλοκών από το εμβόλιο Pfizer. ”

 

Σύμφωνα με το conservativebeaver.com…

 

Η Myriam Bourla ζούσε στο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης με τον σύζυγό της. Όπως πολλοί άλλοι, η Μπουρλά εξέφρασε σκεπτικισμό για την πειραματική ένεση του συζύγου της, αρνούμενη αρχικά να την κάνει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Scarsdale 10583, η Bourla δήλωσε ότι ενώ ήταν «περήφανη» για τη δουλειά που έκανε ο σύζυγός της, αρνήθηκε αρχικά να κάνει το εμβόλιο, δηλώνοντας ότι «δεν ήρθε ακόμη η σειρά της».

 

Θα θυμάστε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Μπουρλά εξακολουθεί να αρνείται να κάνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ εμβόλιο!!!

 

Δείτε τώρα το δημοσίευμα…..

______________

 

 

_____________

 

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια αρχειοθετημένη έκδοση του άρθρου εδώ.

Αρκετοί χρήστες του Facebook δημοσίευσαν την είδηση του θανάτου του Μπούρλα επικαλούμενοι το άρθρο του Conservative Beaver.

 

Δείτε τώρα μερικές από τις αναρτήσεις στο Facebook και Twitter για αυτό το θέμα…

 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/11/16/%cf%86%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%

Τώρα έρχεται το κορυφαίο ιστολόγιο HealthImpactNews.com με άρθρο τους με τίτλο Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Μπουρλά, αποκαλεί εγκληματίες τους ανθρώπους που διαδίδουν «παραπληροφόρηση για τα εμβόλια» – Πέθανε η γυναίκα του μετά από εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19; να προσθέσει το εξής άκρως περίεργο στην όλη συζύτηση …

Ο Andrew Chang πήρε συνέντευξη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla, σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου COVID-19 και γιατί αποκαλεί «εγκληματίες» τους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια.

Ο Μπουρλά αναφέρει:

Στοίχισαν κυριολεκτικά ζωές. Ξέρουν ότι αυτό που λένε είναι ψέμα. Αλλά παρά ταύτα, το κάνουν. 

Ο Μπουρλά αναφέρει πώς οι άνθρωποι στο διαδίκτυο ισχυρίστηκαν ότι η σύζυγός του πέθανε λόγω της λήψης ενός εμβολίου Pfizer για τον COVID-19 που την ανάγκασε να πάρει. Είπε ότι ήταν «όλα ψέματα, φυσικά».

Πέθανε αφού έκανε εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19;;; Λέει ότι πέθανε αλλά ότι η αιτία του θανάτου της δεν οφείλεται στο εμβόλιο;;;

Τα σχόλιά του δεν είναι ξεκάθαρα. Αυτός είπε:

Αλλά ξεχάστε το. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πόσοι άνθρωποι δεν έκαναν το εμβόλιο και πέθαναν εξαιτίας αυτού.

Ακούστε μόνοι σας. Αυτό το κλιπ είναι από το κανάλι μας Bitchute. Η αρχική πλήρης έκδοση είναι εδώ.

ΠΗΓΗ >> https://healthimpactnews.com/2022/pfizer-ceo-bourla-calls-people-spreading-vaccine-misinformation-criminals-did-his-wife-die-after-a-pfizer-covid-19-vaccine/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr