Home Greek News Η Χαζαρία, η Δυναστεία των Ρότσιλντ, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Ουκρανία και η Εφαρμογή της Ατζέντας των Νεφελίμ

Η Χαζαρία, η Δυναστεία των Ρότσιλντ, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Ουκρανία και η Εφαρμογή της Ατζέντας των Νεφελίμ

by _
0 comment 568 views

Η Χαζαρία, η Δυναστεία των Ρότσιλντ, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Ουκρανία και η Εφαρμογή της Ατζέντας των Νεφελίμ

Κατά τη διάρκεια ενός podcast, ο Clif High έκανε ένα δελεαστικό σχόλιο: «Το 1666 ο Sabbatai Zevi, ήταν ένας Χαζάρος και ήταν ο μεσσίας τους… [Ο Ζέβι] είπε ότι ήταν εντάξει για οποιονδήποτε από τους Χαζάρους να προσποιείται ότι είναι Εβραίος αλλά να ασκεί την αληθινή του θρησκεία , που είναι αυτή η παραλλαγή της λατρείας του Σατανά που έχει ενσωματωθεί στο Ταλμούδ σε κρυφή γλώσσα».

Ενδιαφερόμενοι από αυτό το σχόλιο, ψάξαμε λίγο τους Χαζάρους και συναντήσαμε τη Δρ Laura Sanger.

Η Δρ Laura Sanger είναι κλινική ψυχολόγος και συγγραφέας. Στις 22 Μαρτίου μίλησε στο podcast των Blurry Creatures, με οικοδεσπότες τους Nate Henry και Luke Rodgers, για να δώσει την πρώτη της δημόσια συζήτηση σχετικά με τους Khazarians (Χαζάρους) και αυτό που πιστεύει ότι είναι μια καυτία εστία «ξενιστών» Nephilim (Νεφελίμ). Με αυτό που συμβαίνει μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η κατανόηση της ιστορίας της Χαζαρίας ελπίζουμε ότι θα φέρει περισσότερη προοπτική σε αυτή τη σύγκρουση, είπε ο Δρ Σάνγκερ.

Εισαγωγή

Οι Χαζάροι ήταν ένας βίαιος, πολεμικός λαός από την Ασία που μετανάστευσε στο βόρειο άκρο της Κασπίας Θάλασσας τον 1ο αιώνα π.Χ. Οι Χάζαροι ήταν τόσο βίαιοι που γρήγορα συγκέντρωσαν σχεδόν 1.000.000 τετραγωνικά μίλια κατακτώντας τις αγροτικές κοινωνίες στην περιοχή του Καυκάσου. Το βασίλειο των Χαζάρων περιλάμβανε τη σημερινή Ουκρανία και τμήματα της Ανατολικής Ευρώπης.



Οι Rothschild (Ρότσιλντ), οι οποίοι είναι ξενιστές Νεφελίμ, και η Χαζαρική μαφία τους έχουν αποκτήσει βάση σε έθνη σε όλη τη γη από τα μέσα του 1700. Τα πλοκάμια του Οίκου των Ρότσιλντ φτάνουν στη νομισματική πολιτική του 85% των χωρών παγκοσμίως.

«Οι Nephilim Hosts» (ξενιστές Νεφελίμ) είναι επιδέξιοι στις τακτικές συκοφαντίας και το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου έχει μεθύσει από την προπαγάνδα τους.

Ο όρος «Nephilim host» (ξενιστής Νεφελίμ) επενόησε η Sanger στο βιβλίο της: «The Roots of the Federal Reserve: Tracing the Nephilim from Noah to the US Dollar», «Οι ρίζες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ: Ανιχνεύοντας τους Νεφελίμ από τον Νώε στο Δολάριο ΗΠΑ». Εξήγησε στους Blurry Creatures ότι «Οι Nephilim Hosts (ξενιστές Νεφελίμ) είναι άτομα που συνεργάζονται με τις πνευματικές δυνάμεις του σκότους για να πραγματοποιήσουν την ατζέντα των Nephilim». Μια ατζέντα για να μολυνθεί το ανθρώπινο γονιδίωμα μέσω της διάδοσης μιας υβριδικής φυλής, σκοπός της οποίας είναι η ανατροπή της Βασιλείας του Θεού.

Στον πυρήνα της, η ατζέντα των Νεφελίμ έχει στόχο να μας αφαιρέσει την ανθρωπιά μας. Ο Sanger αναγνωρίζει τέσσερα χαρακτηριστικά των Νεφελίμ: βίαιοι χωρίς τύψεις. εμπλέκονται σε σεξουαλική υποβάθμιση· ανεντιμότητα στις εμπορικές και επιχειρηματικές συναλλαγές· και διακινητές ανθρώπων και υποδούλωσης άλλων.



Σύμφωνα με τον Sanger, οι διαφορές μεταξύ των Νεφελίμ, των ξενιστών Νεφελίμ και των δαιμονισμένων ανθρώπων είναι:

Οι Νεφελίμ είναι υβρίδια που είναι εν μέρει άνθρωποι και εν μέρει πνευματικά όντα.

Οι ξενιστές Νεφελίμ είναι άνθρωποι που συνεργάζονται με τις πνευματικές δυνάμεις του σκότους για να πραγματοποιήσουν την ατζέντα των Νεφελίμ.

Οι δαιμονισμένοι άνθρωποι είναι άνθρωποι που έχουν δαίμονες που κατοικούν μέσα τους αλλά δεν προσπαθούν σκόπιμα να πραγματοποιήσουν την ατζέντα των Νεφελίμ.

«Λοιπόν, υποστηρίζω ότι όλοι οι ξενιστές Νεφελίμ κατέχονται από δαιμόνια, ενώ ξενιστές Νεφελίμ δεν είναι όλοι οι δαιμονισμένοι», είπε η Σάνγκερ.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://dailyexpose.uk/2022/04/04/khazaria-rothschilds-ukraine-and-nephilim-agenda/

Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!! για περισσότερα για τους Χαζάρους Εβραίους που προσπαθούν τώρα να διεκδικήσουν την παλιά τους πατρίδα,…ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ, επίσης γνωστή ως…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Ακούστε την εκπομπή εδώ >>

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr