Home ΔΙΕΘΝΗ Οι δορυφόροι Starlink του Elon Musk στόχευσαν τη ναυαρχίδα Moskva. Η Ρωσία θα μπορούσε να εκδικηθεί τον Μασκ.

Οι δορυφόροι Starlink του Elon Musk στόχευσαν τη ναυαρχίδα Moskva. Η Ρωσία θα μπορούσε να εκδικηθεί τον Μασκ.

by _
0 comment 165 views

Οι δορυφόροι Starlink του Elon Musk στόχευσαν τη ναυαρχίδα Moskva. Η Ρωσία θα μπορούσε να εκδικηθεί τον Μασκ.

Σύμφωνα με το jimstoneindia.com….

Φημολογείται ότι η Ρωσία θέλει να εκδικηθεί για το Starlink του Ελόν Μασκ που χρησιμοποιήθηκε για να βυθίσει τη Moskva.

Ο Μασκ έστειλε χιλιάδες τερματικά starlink στις δυνάμεις της Ουκρανίας, τα οποία χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν ανοιχτές τις επικοινωνίες τους εκεί όπου η Ρωσία έβγαλε εκτός εδάφους το Διαδίκτυο.

Τώρα φαίνεται ότι οι τερματικοί σταθμοί είναι αυτοί που κατέστησαν δυνατές τις επικοινωνίες για να βυθιστεί η Moskva. Ο ίδιος ο πύραυλος θα λειτουργούσε αυτόνομα, αλλά υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα η επίθεση να μην είχε συμβεί χωρίς την καλή επικοινωνία που παρείχε το Starlink.

Θα αναλάβει πράγματι η Ρωσία μέτρα κατά του συστήματος Starlink για αυτό; Θα μπορούσε η Ρωσία. Οι Ρώσοι μπορούν να το καταστρέψουν αν το αποφασίσουν.

Αυτό το θέμα σας το είχαμε αναλύσει πριν λίγες μέρες στο άρθρο μας με τίτλο Πώς το Starlink του Έλον Μασκ βοηθάει τον ουκρανικό στρατό να εντοπίζει και να σκοτώνει ρώσους σε συνδυασμό με τα…τουρκικά drones!!! Διαβάστε και αυτο.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr