Home ΔΙΕΘΝΗ Φόβοι ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι βυθίστηκαν με τη ναυαρχίδα του Πούτιν «Moskva» εν μέσω ισχυρισμών ότι 452 από το πλήρωμα 510 πνίγηκαν και ο ανώτατος ναύαρχος συνελήφθη μετά το «χτύπημα του καταδρομικού από ουκρανικό πύραυλο»

Φόβοι ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι βυθίστηκαν με τη ναυαρχίδα του Πούτιν «Moskva» εν μέσω ισχυρισμών ότι 452 από το πλήρωμα 510 πνίγηκαν και ο ανώτατος ναύαρχος συνελήφθη μετά το «χτύπημα του καταδρομικού από ουκρανικό πύραυλο»

by _
0 comment 181 views

Από τους WILL STEWART και CHRIS PLEASANCE και CHRIS JEWERS FOR MAILONLINE

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 03:31 EDT, 15 Απριλίου 2022 | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:32 EDT, 15 Απριλίου 2022

«Σπασμένο βέλος» της Ρωσίας: Φόβοι ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι βυθίστηκαν με τη ναυαρχίδα του Πούτιν «Moskva» εν μέσω ισχυρισμών ότι 452 από το πλήρωμα 510 πνίγηκαν και ο ανώτατος ναύαρχος συνελήφθη μετά το «χτύπημα του καταδρομικού από ουκρανικό πύραυλο»

Η Moskva, η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, επιβεβαιώθηκε ότι βυθίστηκε κοντά στο λιμάνι της Σεβαστούπολης

Ειδικοί και αναλυτές προειδοποιούν τώρα ότι το πολεμικό πλοίο μπορεί να μετέφερε δύο πυρηνικές κεφαλές

Ζητούν επείγουσα έρευνα για το περιστατικό «σπασμένου βέλους» – στρατιωτική αργκό για ατύχημα με πυρηνικά

Εν τω μεταξύ, παραμένουν ερωτήματα σχετικά με την τύχη του πληρώματος των 510 ατόμων της Moskva, οι περισσότεροι από τους οποίους αγνοούνται

Ο Ilya Ponomarev, ένας πολιτικός εξόριστος από τη Ρωσία, είπε ότι έως και 452 μέλη του πληρώματος θα μπορούσαν να είχαν πεθάνει

Η ναυαρχίδα της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα που βυθίστηκε χθες μετά από έκρηξη μπορεί να μετέφερε πυρηνικές κεφαλές, προειδοποίησαν σήμερα αναλυτές και ειδικοί, καθώς ένας Ρώσος πολιτικός είπε ότι περισσότεροι από 400 ναύτες θα μπορούσαν να κατέβηκαν με το πλοίο.

Η Moskva, ένα καταδρομικό κατευθυνόμενου πυραύλου της σοβιετικής εποχής, βυθίστηκε κοντά στο λιμάνι της Σεβαστούπολης την Πέμπτη, αφού η Ουκρανία είπε ότι χτύπησε το πλοίο με δύο πυραύλους κρουζ. Σήμερα, ο Mykhailo Samus, διευθυντής μιας στρατιωτικής δεξαμενής σκέψης με έδρα το Lviv, ο Andriy Klymenko, συντάκτης των Black Sea News. και η ουκρανική εφημερίδα Defense Express προειδοποίησαν όλοι ότι το Moskva θα μπορούσε να φέρει δύο πυρηνικές κεφαλές σχεδιασμένες να τοποθετούνται στους πυραύλους «carrier killer» P-1000.

Εάν αληθεύει, η απώλεια των κεφαλών στη Μαύρη Θάλασσα θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα περιστατικό «Σπασμένο βέλος» – αμερικανική στρατιωτική αργκό για δυνητικά θανατηφόρα ατυχήματα με πυρηνικά όπλα.

Περισσοτερα ΕΔΩ >> https://www.dailymail.co.uk/news/article-10721351/Ukraine-war-Fears-Moskva-warship-carrying-nuclear-weapons-sank.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr