Home Greek News ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ γιατί το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «O κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα»…!!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ γιατί το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «O κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα»…!!!

by _
0 comment 195 views

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ γιατί το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «O κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα»…!!!

ΜΙΛΑΜΕ για τον δήθεν πιο «θανατηφόρο ιό» όλων των εποχών ετσι;;;

Πρωτοφανής δήλωση από τον πρωθυπουργό σε ζωντανή σύνδεση τη στιγμή που καθημερινά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι η χώρα θρηνεί νεκρούς από την “πανδημία”, όπως και οπουδήποτε αλλού…

Χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε τελικά  ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα,

Η απίστευτη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε on camera και μεταδιδόταν ζωντανά από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter, κατά τη συνάντηση που είχε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπο Εμπορίου Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος ενώ βρίσκεται στη χώρα μας διαγνώστηκε με «κορωνοϊό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πλατύ χαμόγελο λέει στον Ντομπρόβσκις ότι τον βλέπει να είναι σε καλή φόρμα και στη συνέχεια του μεταφέρει την εμπειρία του καθώς και ο ίδιος είχε “νοσήσει” τάχα μου.

Και εκεί τον διαβεβαιώνει ότι δεν είναι τίποτα στην πραγματικότητα ο κορωνοϊός και μάλιστα πως θα μπορούσε να πηγαίνει κάθε μέρα στο γραφείο του στο Μαξίμου αν δεν ήξερε ότι είχε “κολλήσει” “κορωνοϊό”. Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις τον παρακολουθεί με εξαιρετικά επιφυλακτικό ύφος.

ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ Ο ΔΗΘΕΝ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο και…ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΟΤΙ, Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ), ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!… 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr