Home Greek News ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

by _
0 comment 103 views

ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Με πρόσχημα την κρίση στην Ουκρανία, που η Δύση θεωρούσε πως βρίσκεται εκτός ελέγχου, πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας (24/2/2022) διαδοχικά ραντεβού της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, αλλά και το δικό μας Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου (20/2/2022)!

Βέβαια η “πληροφόρηση” που είχε ο Ελληνικός λαός από τα Συστημικά ΜΜΕ της Πατρίδος μας, ήταν πως σε αυτές τις συναντήσεις μονοπωλήθηκε η διαχείριση της κρίσης στην Ουκρανία και το πακέτο των οικονομικών κυρώσεων που θα επιβάλλονταν στη Ρωσία!

Αλλά η δική μας πληροφορία ήταν (και η οποία επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια), πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός συζήτησε με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ζητήματα αμερικανικού ενδιαφέροντος, όπως φέρεται να υποσχέθηκε και να δεσμεύθηκε, πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα φέρει στη Βουλή των Ελλήνων για κύρωση την αναβαθμισμένη Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA), δηλαδή τη Συμφωνία που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο συμφερόντων των ΗΠΑ στην Ν.Α. Μεσόγειο!…

Διαβάστε περισσότερα»

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr