Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!

by _
0 comment 347 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!…

Ιδού η αποδειγμένη σύνδεση μεταξύ του COVID-19 και του πολέμου στην Ουκρανία!!!…

Ήταν ΟΛΑ (ψευτο-ιός και ψευτο-πόλεμος)…ΣΤΗΜΕΝΑ καθώς και…ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ μεταξύ τους ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ….ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ (Δύση και Ρωσία) διότι ΟΛΑ τα έθνη συμμετείχαν στην ψευτο-πανδημία, όπως συμμετέχουν ΤΩΡΑ στην…ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΣΗ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Απλά, ο καθένας με το δικό του…ΡΟΛΟ σε αυτό το ΨΕΥΤΟ-ΔΡΑΜΑ που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του αφελούς και ανυποψίαστου κόσμου που ακούει μόνο τις ψευτο-ειδήσεις και δεν έχει μάθει ΠΟΤΕ να σκέφτεται για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και να εξετάζει τα ΠΑΝΤΑ…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16 Απρλ. 2022 | 10:37πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο-φωτιά του Natural News βάζει οριστικά ΤΕΡΜΑ στην ΑΠΑΤΗ τόσο του ψευδο-κορωνοϊού όσο και στον ψευτο-πόλεμο στην Ουκρανία. Ναι μεν ΨΕΥΤΙΚΑ και ΣΤΗΜΕΝΑ και τα δύο, αλλά δε με κόστος της ζωής πολλών εκατομμυρίων παγκοσμίως με τα θανατηφόρα μπόλια και τους νεκρούς στην Ουκρανία!!!
Είναι αδιαμφισβήτο γεγονός πως πίσω τόσο από την «πανδημία» COVID-19 όσο και τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι το Παγκόσμιο Οικονομικο Φόρουμ, του οποίου «παιδιά» είναι τόσο ο Ζελένσκι όσο και ο…ΠΟΥΤΙΝ.
Διαβάστε επίσης «Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ για περισσότερα.

Διαβάστε το και κοινοποιήστε το παντού!!!

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»

-Πρωτοδημοσιεύθηκε στις 15 Απρ. 2022 από τον

-Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com 

(Natural News) Στις 12 Νοεμβρίου 2019, περισσότερο από ένα μήνα πριν εμφανιστεί η πρώτη «περίπτωση» του κορωνοϊού (Covid-19) της Γουχάν στην κομμουνιστική Κίνα, μια εταιρεία με την επωνυμία Labyrinth Global Health Inc. ανέλαβε μια προσοδοφόρα σύμβαση από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (DoD) για τη διεξαγωγή…«έρευνας για το Covid-19».

Λάβετε υπόψη ότι εκείνη την εποχή, κανείς δεν ήξερε τι ήταν ο Covid-19 επειδή δεν θα λάβει αυτό το επίσημο όνομα για άλλους τρεις μήνες. Το Υπουργείο Άμυνας το γνώριζε, ωστόσο, και ξόδευε δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων για να πραγματοποιήσει «έρευνα» σχετικά με αυτό.

Ένα άλλο μικρό στοιχείο που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι αυτή η έρευνα για τον Covid-19 είχε εντολή να πραγματοποιηθεί στην Ουκρανία, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας εκστρατείας υστερίας στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πρόσφατη εισβολή από τη Ρωσία.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο της εν λόγω σύμβασης…

Αποδεικνύεται ότι η σύμβαση του Υπουργείου Άμυνας με τη Labyrinth ήταν μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης σύμβασης για ένα «πρόγραμμα μείωσης βιολογικών απειλών στην Ουκρανία», ρίχνοντας νέο φως στην κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εργαστήρια βιοόπλων που διοικούνται από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία εκτέθηκαν πρόσφατα για παραποίηση κορωνοϊών νυχτερίδων ΠΡΙΝ από την πανδημία.

Ένας άλλος εταίρος σε όλα αυτά δεν ήταν άλλος από την EcoHealth Alliance του Peter Daszak, καθώς και τη Metabiota του Ernest Wolfe που συνδέεται με τον Hunter Biden. Και οι δύο αυτές εταιρείες συμμετείχαν σε ό,τι συνεπαγόταν αυτό το πρόγραμμα βιολογικών όπλων, το οποίο εξακολουθεί να αποκαλύπτεται σε καθημερινή βάση.



Η αμερικανική κυβέρνηση είναι γεμάτη από παράσιτα του βαθέως κράτους που ξοδεύουν τα χρήματα των Αμερικανών σε παγκόσμια προγράμματα βιολογικών όπλων…

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «USA Spending» της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο οποίος παρακολουθεί πληροφορίες για τις ομοσπονδιακές δαπάνες, η αμερικανική πολιτεία ξόδεψε ήδη εκπληκτικά 3,63 τρισεκατομμύρια δολάρια ως μέρος της «απάντησής της στον Covid-19», από τις 12 Απριλίου 2021.

Έκτοτε, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξόδεψε σίγουρα ακόμη περισσότερα από αυτό, καθώς αυτό το ατελείωτο λάκκο για την «καταπολέμηση των ιών» αγγίζει το επικό κόστος που είναι σχεδόν ανυπολόγιστο – ένα τρισεκατομμύριο είναι πολλά, όπως έχει αποδειχθεί.

Επίσης διαθέσιμη στον ιστότοπο USA Spending είναι μια λειτουργία “Αναζήτηση βραβείων” που δείχνει μια άλλη σύμβαση που έχει ανατεθεί από το Υπουργείο Άμυνας σε μια εταιρεία που ονομάζεται Black & Veatch Special Projects Corp., η οποία αυτοαποκαλείται “μια παγκόσμια εταιρεία μηχανικής, προμηθειών, συμβούλων και κατασκευών που ειδικεύεται σε ανάπτυξη υποδομών».

Αυτή η σύμβαση είχε έλθει χρόνια νωρίτερα, στις 20 Σεπτεμβρίου 2012, και περιγράφεται στον ιστότοπο ως “Επαγγελματικές, Επιστημονικές και Τεχνικές Υπηρεσίες”.

«Προφανώς αυτό είναι πολύ ασαφές και πιθανότατα δεν ενδιαφέρει κανέναν που τυχαίνει να το συναντήσει», ανέφερε η Daily Exposé (Ηνωμένο Βασίλειο). «Αλλά υπάρχει κάτι που περιέχεται βαθιά μέσα στις λεπτομέρειες που θα πρέπει να ενδιαφέρουν οποιονδήποτε και όλους».

«Το «Ιστορικό βραβείων» για το συμβόλαιο περιέχει μια καρτέλα για τα «Υπο-Βραβεία» που περιγράφει λεπτομερώς τους παραλήπτες, την ημερομηνία δράσης, το ποσό και πολύ σύντομη περιγραφή για 115 συναλλαγές Υποβραβείων. Τα περισσότερα από τα δευτερεύοντα βραβεία είναι εξαιρετικά εγκόσμια για πράγματα όπως «εξοπλισμός εργαστηρίου για το Κίεβο» ή «έπιπλα γραφείου για το Κίεβο»».



«Αλλά υπάρχει ένα Υπο-Βραβείο που ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων, και απονεμήθηκε στη Labyrinth Global Health INC για το «SME Manuscript Documentation and COVID-19 Research»».

Δείτε το σχετικό έγγραφο!!!….

Σε αυτή την ενότητα, έχει αποκαλυφθεί πλήρως ότι το βαθύ κράτος των ΗΠΑ γνώριζε για τον Covid πολύ πριν από τον υπόλοιπο κόσμο, και έστελνε χρήματα σε εταιρείες που έκαναν «έρευνα» για αυτόν στην Ουκρανία.

Κάπου μεταξύ 21,7 και 116,6 εκατομμυρίων δολαρίων είχαν δαπανηθεί για να ηγηθεί η Black & Veatch αυτού του «προγράμματος μείωσης βιολογικών απειλών στην Ουκρανία», παρόλο που ο δηλωμένος σκοπός της εταιρείας δεν έχει καμία σχέση με τέτοια θέματα.

Η Labyrinth είναι εξίσου ακατάλληλη για τέτοια θέματα με βάση τη δήλωση αποστολής της, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι μια «μικρή επιχείρηση γυναικείας ιδιοκτησίας με βαθιά τεχνογνωσία και αποδεδειγμένο ιστορικό που υποστηρίζει πρωτοβουλίες για επιστημονική και ιατρική πρόοδο».

Τα υπόλοιπα έγγραφα για του λόγου το αληθές θα τα βρείτε ΕΔΩ >> https://dailyexpose.uk/2022/04/13/us-dod-contract-covid-research-ukraine-nov-2019/

https://www.naturalnews.com/2022-04-15-dod-awarded-ukraine-special-covid19-research-contract.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr