Home Greek News ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΗΛΩΣΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΗΛΩΣΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ!

by _
0 comment 165 views

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ: ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΑ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΗΛΩΣΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ


Δεκτός με θέρμη έγινε στο κλειστό του Φαλήρου ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων με τον Αλέξη Τσίπρα να τον ευχαριστεί και από το βήμα της ομιλίας του για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε υπερήφανος για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του και απαρίθμησε αρκετά από αυτά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, «μια Συμφωνία που ξαναέδωσε ευρωπαϊκή προοπτική σε μια περιοχή που συσσώρευε επικίνδυνα εντάσεις, αφήνοντας περιθώρια ενίσχυσης τρίτων δυνάμεων στα Βόρεια σύνορά μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr