Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Ζελένσκι έπιασε όμηρο πολιτικό του αντίπαλο φιλορώσο βουλευτή και προσωπικό φίλο του Πούτιν για να εκβιάσει για την διάσωση των ΝΑΤΟικών αξιωματικών που είναι εγκλωβισμένοι στο Azovstal στη Μαριούπολη!

Ο Ζελένσκι έπιασε όμηρο πολιτικό του αντίπαλο φιλορώσο βουλευτή και προσωπικό φίλο του Πούτιν για να εκβιάσει για την διάσωση των ΝΑΤΟικών αξιωματικών που είναι εγκλωβισμένοι στο Azovstal στη Μαριούπολη!

by _
0 comment 109 views

Ο Ζελένσκι έπιασε όμηρο πολιτικό του αντίπαλο φιλορώσο βουλευτή και προσωπικό φίλο του Πούτιν για να εκβιάσει για την διάσωση των ΝΑΤΟικών αξιωματικών που είναι εγκλωβισμένοι στο Azovstal στη Μαριούπολη!


Ο Ζελένσκι έπιασε όμηρο πολιτικό του αντίπαλο φιλορώσο βουλευτή και προσωπικό φίλο του Πούτιν για να εκβιάσει για την διάσωση των ΝΑΤΟικών αξιωματικών που είναι εγκλωβισμένοι στο Azovstal στη Μαριούπολη. Η μεγαλύτερη απόδειξη πιστοποίηση ότι οι ΝΑΤΟικοί είναι κλειδωμένοι στόχοι από Ρωσία. Ο Zελένσκι εκβιάζει απευθείας τον Πούτιν αλλά παράλληλα καρφώνεται για τον …. θησαυρό του Azovstal..

Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε την κράτηση του Βίκτορ Μεντβεντσούκ πολιτικού αντιπάλου του και προσωπικού φίλου του Πούτιν δημοσιεύοντας μια φωτογραφία κάποιου που του μοιάζει στο κανάλι του στο Telegram. Ο αντιπολιτευόμενος πολιτικός, Βίκτορ Μεντβεντσούκ, παραμένει υπό κράτηση στα μπουντρούμια της SBU (Ουκρανική Ασφάλεια) του Zelensky.

Ο Zelensky λέει ότι πραγματοποιήθηκε μια επιτυχημένη επιχείρηση της SBU. Κάποτε είχε ειπωθεί ότι ο σημερινός κρατούμενος ήταν ο εκλεκτός του Βλαντιμίρ Πούτιν για να ηγηθεί κυβέρνησης στην Ουκρανία, κρατείται ως μέρος μιας «ειδικής επιχείρησης», είπε ο ο Zelensky. Ο Viktor Medvedchuk συνελήφθη. θεωρείται προσωπικός φίλος του Πούτιν.Ο Πούτιν έγινε νονός της νεότερης κόρης του Ντάρια το 2004. Οι δύο άντρες περνούν μαζί τις διακοπές τους.Ο Medvedchuk είναι ο ηγέτης φιλορωσικού κόμματος.

Στη φωτογραφία κράτησης ο Medvedchuk φοράει μια ουκρανική στρατιωτική στολή, την οποία ίσως χρησιμοποίησε ως μεταμφίεση ή του την επέβαλαν οι απαγωγείς του για να τον διαπομπεύσουν.



Τον Μάρτιο του 2022, ο Μεντβεντσούκ στερήθηκε τη θέση του συμπροέδρου του πολιτικού κόμματος Πλατφόρμα της Αντιπολίτευσης — Για τη Ζωή που είναι και το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός φέρει σημάδια τραύματα βασανισμού.

Ο Ζελένσκι απαγόρευσε όλα τα κόμματα 11 κόμματα της αντιπολίτευσης είναι μονοκράτορας αλλά προβαίνει και σε απηνείς διωγμούς πολιτικών του αντιπάλων.

Ο Πεσκόφ είπε ότι είδε μια φωτογραφία του Μεντβεντσούκ που φέρεται να κρατείται, αλλά δεν μπορεί να πιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της.



Επίσης, ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν είπε ότι η φωτογραφία με τον φερόμενο ως κρατούμενο Medvedchuk θα πρέπει να ελεγχθεί λόγω του μεγάλου αριθμού fake που διακινεί η ουκρανική πλευρά.

Πηγή >> dimpenews.com

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr