Home Greek News Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει τον Κυριάκο Βελόπουλο αν είναι ακόμη στην συμμαχία του το βουλγαρικό VMRO-BND που διεκδικεί την Μακεδονία

Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει τον Κυριάκο Βελόπουλο αν είναι ακόμη στην συμμαχία του το βουλγαρικό VMRO-BND που διεκδικεί την Μακεδονία

by _
0 comment 129 views

Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει τον Κυριάκο Βελόπουλο αν είναι ακόμη στην συμμαχία του το βουλγαρικό VMRO-BND που διεκδικεί την Μακεδονία


Ρεπορτάζ Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πηγή >> [email protected]

Βαρύτατη κατηγορία εξαπέλυσε κατά του κοινοβουλευτικού κόμματος “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, το κόμμα ΑΚΚΕΛ, και που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου του ΑΚΚΕΛ στις 12 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2022:

Στις αρχές Ιουλίου 2021 το ΑΚΚΕΛ εξέφρασε τον προβληματισμό του με ανακοίνωση (https://akkelparty.blogspot.com/2021/07/vmro.html) της ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσα στην οποία η Ελληνική Λύση ήταν μαζί με «το βουλγαρικό VMRO (ο ουσιαστικός ιστορικός συνεχιστής των κομιτατζήδων που αιματοκύλησαν την Μακεδονία και Θράκη), το οποίο αποτελεί το μητρικό κόμμα που “γέννησε” το γνωστό σκοπιανό ανθελληνικό VMRO. Αυτό το  VMRO, που κάνει την ανθελληνικότατη εκστρατεία κατά της Μακεδονίας μας».

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι μέλη του VMRO ανήρτησαν πανό στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, που έγραφε «η Μακεδονία είναι βουλγαρική».

Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει αν η Ελληνική Λύση είναι ακόμη σε αυτή την ευρωπαϊκή πολιτική συμμαχία και ποιά είναι η θέση της Ελληνικής Λύσης για την συνύπαρξη του κόμματος με αυτούς που έκαναν την προαναφερθήσα πρόκληση κατά της Μακεδονίας μας.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Πηγή >> [email protected]

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr