Home Greek News ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Έλληνας μεγιστάνας του πετρελαίου Τζον Κατσιματίδης αποκαλύπτει ότι το πετρέλαιο δεν είναι ούτε ορυκτό ούτε σπάνιο μήτε καν πεπερασμένο!!! Το παράγει η ίδια η Γη!!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Έλληνας μεγιστάνας του πετρελαίου Τζον Κατσιματίδης αποκαλύπτει ότι το πετρέλαιο δεν είναι ούτε ορυκτό ούτε σπάνιο μήτε καν πεπερασμένο!!! Το παράγει η ίδια η Γη!!!!

by _
0 comment 207 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Έλληνας μεγιστάνας του πετρελαίου Τζον Κατσιματίδης αποκαλύπτει ότι το πετρέλαιο δεν είναι ούτε ορυκτό ούτε σπάνιο μήτε καν πεπερασμένο!!! Το παράγει η ίδια η Γη!!!

Η σπανιότητα ενέργειας και πόρων είναι ένας ουσιαστικός μύθος για τη διατήρηση της σκλαβιάς μας ή όπως αλλιώς αποκαλούμε του κατεστημένου. Είναι η βασική δικαιολογία για την αναδιανομή αγαθών και πλούτου, για υψηλές τιμές, για την ύπαρξη μεγάλων δομών διαχείρισης των πάντων όπως η κυβέρνηση ή ακόμα και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Είναι το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι ελίτ για να διατηρούν την κυριαρχία τους πάνω μας και το να τη διαλύσουμε θα απελευθέρωνε την ανθρωπότητα για πάντα.

Ο Τζον Κατσιματίδης δεν είναι κανένας Ροκφέλερ, αλλά έγινε δισεκατομμυριούχος τόσο στη βιομηχανία πετρελαίου όσο και στη λιανική. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Fox News, αποφάσισε να τα “ξεράσει” όλα αποκαλύπτοντας τα εξής…ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ για όσους από εμάς που είμαστε ήδη ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνεια…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ εκεί έξω..

  1. Το πετρέλαιο ΔΕΝ βγαίνει από τους αρχαίους και «θαμμένους» στη γη «δεινόσαυρους». Αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, όπως και το ίδιο το παραμύθι της κάποτε υπάρξεως των «δεινόσαυρων» (που συμβαδίζει με την διαβολικά δομημένη, “επιστημονική” ΑΠΑΤΗ της «Μεγάλης Εξελίξεως».
  2. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης δήλωσε κατηγορηματικά ότι το πετρέλαιο είναι άπειρο γιατί το παράγει η γη!!!

Έκανε αυτή την αποκαλυπτική δήλωση στο πλαίσιο του προέδρου Τζο Μπάιντεν που κατηγορεί τις πετρελαϊκές εταιρείες για την πετρελαϊκή κρίση. Είπε ότι αυτό είναι μέρος του μεγάλου ψέματος και ότι ο Λευκός Οίκος δεν λέει την αλήθεια στον αμερικανικό λαό εδώ και πολύ καιρό.

Ο κ. Γιάννης ανέφερε επίσης ότι η πετρελαϊκή κρίση μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα. Το μόνο που έχει να κάνει ο Τζο Μπάιντεν είναι να ενεργοποιήσει τον αγωγό Keystone. ενεργοποιήστε τον αγωγό πετρελαίου της Αλάσκας. εκδίδει άδειες για γεωτρήσεις σε αυτές τις τοποθεσίες. Μετά από αυτό, η τιμή του πετρελαίου μειώνεται στα 50-60 δολάρια το βαρέλι. Είπε επίσης ότι θα μειωθούν και οι τιμές των τροφίμων.

Αυτό που ήταν επίσης αξιοσημείωτο κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης είναι ότι η δημοσιογράφος Maria Barter Romo σημείωσε ότι η Ρωσία βγάζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια την ημέρα τουλάχιστον από αυτήν την πετρελαϊκή κρίση.

Υπενθυμίζεται πως ήταν πάλι ο κος Τζόν Κατσιματίδης που τον Οκτ. πέρσι είχε προβλέψει τόσο την ενεργειακή όσο και την επισιτιστική κρίση σε όλο τον κόσμο! Και αυτό ήταν 4 μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Οι τιμές των τροφίμων θα αυξηθούν «κατακόρυφα» λέει ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ για περισσότερα.

Δείτε τώρα τη συνέντευξη ….

ORIGINAL VIDEO SOURCE

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr