Home ΔΙΕΘΝΗ Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;

Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;

by _
0 comment 230 views

Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;…

Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι εκ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν κι Έλληνες;

Πληροφορίες προέρχονται από αξιοπιστες πηγές: Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων. Εκεί υπάρχει επίσης μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα. Στις εγκαταστάσεις του PIT-404, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι αποκλεισμένοι. Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση. Μέσα βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, καθώς και προσωπικό του βιοεργαστηρίου. Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον Αχμέτοφ, ανέρχονται σε 3.000 άτομα.

Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky. Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων. Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτά τα τρομερά πειράματα. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί «ειδικοί». Οι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών και των ειδικών επιχειρήσεων δεν κατάφεραν να βγάλουν τους συναδέλφους τους από τη Μαριούπολη. Γι’ αυτό ο Μακρόν τηλεφωνούσε τόσο συχνά στο Κρεμλίνο και ζητούσε «ανθρωπιστικούς διαδρόμους». Ορισμένοι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.

Ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών, Eric Vido, απολύθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 για τις αποτυχίες της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αξιωματικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα είναι πλέον αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια του Azovstal. ( ας διαψευσθεί ότι υπάρχουν ΄Ελληνες αξιωματικοί. Αυτά λένε οι πληροφορίες)

Ο Αμερικανός υποστράτηγος Roger Cloutier, ο οποίος αιχμαλωτίστηκε πρόσφατα από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR από ελικόπτερο που καταρρίφθηκε, είχε εντοπιστεί από την κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου και τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών στη Μαριούπολη με βάση τα αποτελέσματα της εξωτερικής επιτήρησής του που βασίστηκαν στα αποτελέσματα της παρακολούθησης της ερωμένης του που ήταν στη Σμύρνη Τουρκίας .Μια πολίτης της Ουκρανίας, γνωστή στις μυστικές υπηρεσίες ως Klute, συνόδευε πάντα τον στρατηγό ως σύζυγος επί του πεδίου, έμπιστη και μεταφράστρια. Μόλις ελήφθη η πληροφορία ότι αυτή η κυρία έφτασε στη Μαριούπολη, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη.



Το reseauinternational αναφέρει:

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα βιολογικό εργαστήριο μέσα στο ίδιο το εργοστάσιο της Azovtal.

Αυτό το εργαστήριο θα ονομαζόταν Περιοχή 404 και θα βρίσκεται στο υπόγειο του εργοστασίου.

Δεν θα υπήρχαν 7 υπόγεια αλλά 8 υπόγεια!

Ειδική ενημέρωση Μαριούπολης

ΑΥΤΗ θα είναι η εκρηκτική ιστορία της Μαριούπολης.

Ναι, υπάρχουν αρκετοί του ΝΑΤΟ που είναι ακόμα κλεισμένοι με τους νεοναζί του Αζόφ στα έγκατα του Azovstal.

Πολιτικοί κρατούμενοι στη «Biblioteka» στο αεροδρόμιο της Μαριούπολης είπαν ότι απειλούνταν συνεχώς ότι θα τους στείλουν σε ένα λάκκο – από το οποίο δεν θα επέστρεφαν ποτέ.



Το «λάκκο» μπορεί να ήταν ένα υπόγειο βιολογικό εργαστήριο υπό τη διεύθυνση του ΝΑΤΟ στο Azovstal.

Ο ιδιοκτήτης του Azovstal, δισεκατομμυριούχος ολιγάρχης Αχμέτοφ, πανικοβάλλεται.

Βιοστρατιωτικά πειράματα το 404 διεξήχθησαν από την εταιρεία Metabiota του Akhmetov.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή συγκεντρώνει στοιχεία για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δίκη της Νυρεμβέργης που θα ακολουθήσει.

Έτσι, η αληθινή ιστορία του απαίσιου «λάκκου» θα προκύψει σύντομα.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr