Home ΔΙΕΘΝΗ Ηγέτης της ΕΕ ζήτησε αποδείξεις από τον Ζελένσκι ότι η «σφαγή» της Μπούκα δεν ήταν στημένη

Ηγέτης της ΕΕ ζήτησε αποδείξεις από τον Ζελένσκι ότι η «σφαγή» της Μπούκα δεν ήταν στημένη

by _
0 comment 111 views

Image Credit:
Michael Fischer/picture alliance via Getty Images

Ηγέτης της ΕΕ ζήτησε αποδείξεις από τον Ζελένσκι ότι η «σφαγή» της Μπούκα δεν ήταν στημένη


Ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος ακριβώς ήταν ο πολιτικός…

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky αποκάλυψε ότι ο ηγέτης ενός κράτους μέλους της ΕΕ αμφισβήτησε την εκδοχή του Κιέβου για τα γεγονότα γύρω από τις δολοφονίες της Bucha (ή Μπούκα, Μπούχα), ζητώντας αποδείξεις ότι οι θηριωδίες δεν ήταν σκηνοθετημένες.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild την Παρασκευή, ο Ζελένσκι περιέγραψε πώς ένας κορυφαίος πολιτικός της ΕΕ του ζήτησε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η σφαγή της Μπούχα δεν είχε σκηνοθετηθεί. Η παρατήρηση ήρθε αφού ο δημοσιογράφος της Bild ρώτησε ποιο ήταν το χειρότερο πράγμα που είχε ακούσει τις τελευταίες ημέρες. Όταν ο συνεντευκτής εξέτασε περαιτέρω, ρωτώντας αν ήταν ο αρχηγός κράτους ενός έθνους της ΕΕ, ο Ζελένσκι απάντησε καταφατικά, αν και αρνήθηκε να κατονομάσει τον αξιωματούχο.

Περισσότερα εδώ.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΤΕΛΕΙΩΣΕ το μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μπούκα – Περιοδεία στους δρόμους της ΧΩΡΙΣ πτώματα με την ουκρανική αστυνομία ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και ΠΡΙΝ από τη «σφαγή»!!! σας είχαμε αποδείξει περιτράνως πως…ΟΝΤΩΣ ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ 100 τοις 100!!! Διαβάστε το όλο!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr