Home ΔΙΕΘΝΗ Ανατροπή του Πρωθυπουργού Πακιστάν. Έντονο παρασκήνιο. Τον αδειάζουν οι ΗΠΑ για να πάρουν τον έλεγχο λιμανιού Γκουαντάρ, που είναι η διέξοδος της Κίνας στον κόσμο κι ο πιο σημαντικός σταθμός στο νέο δρόμο μεταξιού!

Ανατροπή του Πρωθυπουργού Πακιστάν. Έντονο παρασκήνιο. Τον αδειάζουν οι ΗΠΑ για να πάρουν τον έλεγχο λιμανιού Γκουαντάρ, που είναι η διέξοδος της Κίνας στον κόσμο κι ο πιο σημαντικός σταθμός στο νέο δρόμο μεταξιού!

by _
0 comment 143 views

Ανατροπή του Πρωθυπουργού Πακιστάν. Έντονο παρασκήνιο. Τον αδειάζουν οι ΗΠΑ για να πάρουν τον έλεγχο λιμανιού Γκουαντάρ, που είναι η διέξοδος της Κίνας στον κόσμο κι ο πιο σημαντικός σταθμός στο νέο δρόμο μεταξιού!

Οι προετοιμασίες για τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο σε πλήρη εξέλιξη! ΕΡΧΕΤΑΙ KAI ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;…


Ο Imran Khan απομακρύνθηκε από τη θέση του ως Πρωθυπουργός στο Πακιστάν.

Αυτό που συνέβη σήμερα στο Πακιστάν είναι μια καθαρά αμερικανική ενέργεια για τον έλεγχο του λιμανιού του Γκουαντάρ, επειδή είναι η διέξοδος της Κίνας στον κόσμο και είναι ο πιο σημαντικός σταθμός στο νέο δρόμο του μεταξιού, και η Αμερική μπορεί να ασκήσει πίεση στην Κίνα μόνο με το κόψιμο αυτής της φλέβας! Επίσης είναι στρατηγικής σημασίας για πίεση στο Ιράν. Οι προετοιμασίες για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν υπάρχει έλεος για όποιον εκφράσει αντίρρηση.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Καν ανατράπηκε την Κυριακή με πρόταση δυσπιστίας που ψήφισε εναντίον του η Εθνοσυνέλευση, μετά από αρκετές εβδομάδες πολιτικής κρίσης.

Η πρόταση «εγκρίθηκε» από 174 από τους 342 βουλευτές, ανακοίνωσε ο ασκών καθήκοντα προέδρου της Βουλής, Σαρντάρ Αγιάζ Σαντίκ.

Κανένας Πρωθυπουργός δεν ολοκλήρωσε ποτέ τη θητεία του στο Πακιστάν από την ανεξαρτησία της χώρας το 1947, αλλά ο Imran Khan είναι ο πρώτος που έπεσε με ψήφο δυσπιστίας.

Ο διάδοχός του στην κεφαλή αυτής της Ισλαμικής Δημοκρατίας των 220 εκατομμυρίων κατοίκων εξοπλισμένη με πυρηνικά όπλα θα πρέπει να είναι ο Σεχμπάζ Σαρίφ, ο ηγέτης του Μουσουλμανικού Συνδέσμου του Πακιστάν (PML-N).



Ο απερχόμενος πρωθυπουργός αρνήθηκε να πάρει μέρος στο πόλεμο κατά Υεμένης..

Οι ειδικές δυνάμεις του Πακιστάν πήραν εντολή για σύλληψη του Imran Khan. Ταραχές στους δρόμους των πόλεων κινείται ο στρατός…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

Αφού η Αμερική απομονώσει τον Imran Khan, πρωθυπουργό του Πακιστάν, η Αμερική θα εργαστεί για να απομονώσει όλα τα καθεστώτα που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στη Μέση Ανατολή, ειδικά το τουρκικό καθεστώς και το καθεστώς του Κατάρ.

Αυτά τα καθεστώτα της Αδελφότητας έχουν γεράσει και έχουν εκτελέσει όλα τα καθήκοντα δολιοφθοράς που τους ζητήθηκαν στην περιοχή,κι απογυμνώθηκαν.

Πηγή >> dimpenews.com

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr