Home ΔΙΕΘΝΗ Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Ξένοι μισθοφόροι έχουν παγιδευθεί στη Μαριούπολη. Σε 8 γλώσσες (ρώσικη, ουκρανική+ άλλες 6 κυρίως ευρωπαϊκές) γίνονται οι διαπραγματεύσεις!

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Ξένοι μισθοφόροι έχουν παγιδευθεί στη Μαριούπολη. Σε 8 γλώσσες (ρώσικη, ουκρανική+ άλλες 6 κυρίως ευρωπαϊκές) γίνονται οι διαπραγματεύσεις!

by _
0 comment 119 views

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: Ξένοι μισθοφόροι έχουν παγιδευθεί στη Μαριούπολη. Σε 8 γλώσσες ( ρώσικη, ουκρανική+ άλλες 6 κυρίως ευρωπαϊκές) γίνονται οι διαπραγματεύσεις!

Τα δεδομένα ραδιοπαρακολούθησης δείχνουν ότι ξένοι μισθοφόροι εξακολουθούν να παραμένουν στο έδαφος της Μαριούπολης, οι διαπραγματεύσεις γίνονται στον αέρα σε 8 γλώσσες, σε άλλες 6 εκτός της ρωσικής κι ουκρανικής και κυρίως ευρωπαϊκές αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, έκανε αναφορά για ξένους μισθοφόρους που έχουν αποκλειστεί στη Μαριούπολη.

Σημείωσε ότι «ένας σημαντικός αριθμός ξένων μισθοφόρων» βρίσκεται στη Μαριούπολη, όπως αποδεικνύεται από ραδιο-υποκλοπές των επικοινωνιών. Εκτός από τα ρωσικά και τα ουκρανικά, τα μέρη διαπραγματεύονται σε έξι ξένες γλώσσες.

«Τώρα οι υπερασπιστές των λεγόμενων «ευρωπαϊκών αξιών» είναι αποκλεισμένοι στην πόλη, είναι ξένοι μισθοφόροι. Έφτασαν για να σκοτώσουν τους Σλάβους για αμερικανικά δολάρια, κρυμμένοι πίσω από μια «ανθρώπινη ασπίδα αμάχων», αναφέρει το μήνυμα. Η κοινή γνώμη στη Ρωσία με μηνύματά πολιτών ζητά να μην τους δοθεί η δυνατότητα ν΄αποδράσουν αλλά να λογοδοτήσουν για εγκλήματα τους κατά Ρώσων.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ανακοίνωσε ότι η Μαριούπολη είναι αυτή τη στιγμή απελευθερωμένη κατά 98%.

Στις 24 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να διεξαγάγει στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία ως απάντηση σε αίτημα για βοήθεια από τους επικεφαλής των LPR και DPR.

Η απόφαση διεξαγωγής της επιχείρησης ήταν η αφορμή για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.



Στη φωτό Γάλλοι Λεγεωνάριοι που πήγαν στα ρώσικα σύνορα να πολεμήσουν κατά Ρωσίας για λογαριασμό ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr