Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πρωθυπουργός αποστάσεων…

Πρωθυπουργός αποστάσεων…

by _
0 comment 107 views

Πρωθυπουργός αποστάσεων…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Αυτήν την στιγμή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να περνάει μαύρες ημέρες και νύχτες! Χειρότερες του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του “λεφτά υπάρχουν”, που στην συνέχεια έφεραν την υποταγή της χώρας μας στην τρόικα, στις διεθνείς αγορές δηλαδή, οι οποίες (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ) ξεζούμισαν και εξακολουθούν να ξεζουμίζουν την Πατρίδα και τον λαό της!

Εντός τριών ετών περίπου από την ημέρα που η ΝΔ ψηφίστηκε εξασφαλίζοντας ισχυρή αυτοδυναμία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν σταθεί, εισπράττει τη δικαιολογημένη οργή των Ελλήνων!

Τριών ετών λάθος κυβερνητικές αποφάσεις που πλήγωσαν τον ελληνικό λαό! Με τελευταίες εγκληματικές αποφάσεις που πληγώνουν την Πατρίδα!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-5-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr