Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

by _
0 comment 201 views

(photo credit: AVSHALOM SASSONI/MAARIV)

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Απρ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Από νωρίς εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε σημάνει τον συναγερμό του ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τον πόλεμο στην Ουκρανία μεταξύ Ουκρανία και Ρωσίας: Οι σκληροπυρηνοκοί Εβραίοι Σιωνιστές (που ελέγχουν και την Ουκρανία και τη…ΡΩΣΙΑ και ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!) έχουν θέσει σε πλήρη εφαρμογή τα μακροχρόνια και ύπουλα σχέδιά τους για τη δημιουργία του…«ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ».

Έμείς έχουμε βγάλει πολλά αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα Π.χ., διαβάστε “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”: Το σχέδιο των Εβραίων για την κατάκτηση της ΜΕ που συμπεριλαμβάνει και την…ΚΡΗΤΗ και την ΚΥΠΡΟΝ!!! διότι αυτό αφορά ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ!

Διαβάστε επίσης Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!! διότι στο κόλπο είναι και ο…ΕΡΝΤΟΓΑΝ αφού ο ίδιος Σιωνιστής πράκτωρ από το πρώτη μέρα κιόλας και επιδιώκει να πάρει τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΔΑΦΗ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ όπως το Ισραήλ!

Αλλά τώρα έχουμε και τον…ΖΕΛΕΝΣΚΙ να επαναλάβει αυτόν τον όρον, το…ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ, κάτι που όχι μόνο ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 τους «τρελούς συνωμοσιολόγους» που προειδοποιούν εδώ και χρόνια για αυτό, αλλά τώρα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ δια στόματος του ίδιου του ΕΒΡΑΙΟΥ προέδρου της Ουκρανίας, ο οποίος ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ επ ‘ αυτού λέγων, ότι, το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ αφορά και την….ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Αλλά δεν αφορά μόνο την Ουκρανία σε΄κείνη τη γωνία του κόσμου, αλλά και…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και τα πρόσφατα άρθρα μας πάνω σε αυτό το θέμα θα σας το επιβεβαιώσουν πλήρως!



Αυτό όμως που πρέπει να έχετε υπόψιν σας καθώς διαβάζετε αυτά είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τόσο ο Ζελένσκι όσο και ο…ΠΟΥΤΙΝ είναι στο κόλπο μιας και ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ελέγχονται κρυφά από τη Διεθνή …ΣΙΩΝ!!! Υπάρχουν εβραϊκές οργανώσεις τόσο της Ουκρανίας όσο και της Ρωσίας που διευθύνουν τα ΠΑΝΤΑ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και αυτά θα τα μάθετε ΟΛΑ στα εξής άρθρα μας…

Διαβάστε επίσης….

MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία – Το Ισραήλ αναγνωρίζει ότι οι Εβραίοι είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Μυστικό σχέδιο αντίστροφης μετανάστευσής τους στην Ουκρανία, την παλιά πατρίδα των Εβραίων Χαζάρων!!!
Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ.
ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!
Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Διαβάστε τώρα τα εξής για τον Ζελένσκι και το…«ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ»!!!….

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα είναι ένα μεγάλο Ισραήλ. Ουσιαστικά αποκαλύπτει για ποιόν δουλεύει! Το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει τη μεγάλη χώρα του ένα μικρό Ισραήλ!!

Η Ουκρανία σχεδιάζει να ακολουθήσει το μοντέλο του Ισραήλ και όχι της Ελβετίας στον απόηχο του πολέμου όσον αφορά τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας.



Ζελένσκι: Η Ουκρανία θα είναι σαν το Ισραήλ, όχι αποστρατιωτικοποιημένη όπως η Ελβετία μετά τον πόλεμο δήλωσε την Τρίτη ο ηθοποιός .. και σκηνοθέτης Volodymyr Zelensky.

“Νομίζω ότι όλος ο λαός μας θα είναι ο μεγάλος μας στρατός. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια “μελλοντική Ελβετία ” πιθανότατα, το κράτος μας θα μπορεί να είναι έτσι για πολύ καιρό μετά”, είπε ο Ζελένσκι. «Αλλά σίγουρα θα γίνουμε ένα «μεγάλο Ισραήλ» με τη δική του φυσιογνωμία».

«Δεν θα εκπλαγούμε που θα έχουμε εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων ή της Εθνικής Φρουράς σε όλα τα ιδρύματα, σούπερ μάρκετ, κινηματογράφους, θα υπάρχουν άνθρωποι με όπλα. Είμαι σίγουρος ότι το θέμα ασφάλειάς μας θα είναι νούμερο ένα τα επόμενα δέκα χρόνια ,” αυτός εξήγησε.

Ο Ζελένσκι ξεκαθαρίζει την Τρίτη ότι η χώρα του πρέπει να έχει στρατό για να υπερασπιστεί τον λαό της από τη ρωσική επιθετικότητα στο μέλλον.

Θα χρειαστεί επίσης να υπάρξουν χώρες που παρέχουν στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας, είπε ο Ζελένσκι καθώς κατέταξε το Ισραήλ ως μία από αυτές τις χώρες. Αυτό είναι το όνειρο του Ζελένσκι γιατί στο Κογκρέσο είχε πει ότι είδε το ίδιο ”όνειρο” με τον ειρηνιστή Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Μιλιταρισμός, διαρκής πόλεμος, μαζικοί εκτοπισμοί, εποικισμοί, μαζικός σφαγιασμός παιδιών και αμάχων με βομβαρδισμούς, διοικητική κράτηση επ΄άπειρον χωρίς απόδοση κατηγορίας, συνεχείς παραβιάσεις εναέριων χώρων τρίτων κρατών, παράνομη εισβολή και κατοχή, παραβίαση εθνικής κυριαρχίας-ανεξαρτησίας τρίτης χώρας.

Είναι μαύρη κωμωδία ο ηθοποιός Ζελένσκι να επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο σε διαμάχη με Ρωσία και να έχει για πρότυπο το κράτος που κατ΄εξοχήν το παραβιάζει…

«Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είπε την Τρίτη, 4 Απριλίου, ότι η Ουκρανία θα γίνει σαν ένα «μεγαλύτερο Ισραήλ», με την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα για τα επόμενα δέκα χρόνια».

Ένα φρούριο προφανώς για να στεγαστούν βιοεργαστήρια και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το μεγάλο εργαστήριο πειραμάτων όπως ο Νετανιάχου αποκάλεσε τη χώρα του!!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr