Home ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ το μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μπούκα – Περιοδεία στους δρόμους της ΧΩΡΙΣ πτώματα με την ουκρανική αστυνομία ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και ΠΡΙΝ από τη «σφαγή»!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ το μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μπούκα – Περιοδεία στους δρόμους της ΧΩΡΙΣ πτώματα με την ουκρανική αστυνομία ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και ΠΡΙΝ από τη «σφαγή»!!!

by _
0 comment 199 views

Φώτο του καναλιού >> Українська правда

ΤΕΛΕΙΩΣΕ το μέγα ΠΑΡΑΜΥΘΙ της Μπούκα – Περιοδεία στους δρόμους της ΧΩΡΙΣ πτώματα με την ουκρανική αστυνομία ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και ΠΡΙΝ από τη «σφαγή»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |  04 Απρ. 2022 | 20:50 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο άρθρο μας με τίτλο Ρωσία: H «σφαγή» της Μπούτσα είναι στημένη καθώς τα ΜΜΕ των ΗΠΑ ζητούν «άμεση στρατιωτική εμπλοκή» στη σύγκρουση σας παρείχαμε μερικά στοιχεία για το…ΣΤΗΜΕΝΟ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ «μακελειό» της ουκρανικής πόλεως Μπούκα.

Διαβάστε το όλο εδω.

Τώρα όμως έρχεται το μεγάλο…ΜΠΑΜ! του οποίου ο κρότος θα αντηχεί…ΠΑΝΤΟΥ….!!!…

Άκουσον-άκσουσον!!! Οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ έχουν ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΘΕΙ, τους έχουν προδώσει οι ίδιες οι ύπουλες κινήσεις τους, διότι στο παρακάτω βίντεο μαθαίνουμε πως έγινε περιοδεία στους δρόμους εκείνης της πόλεως, Μπούτσα (ή Bucha, Μπούκα, Μπούχα),…ΧΩΡΙΣ πτώματα σκορπισμένα παντού….με την ουκρανική αστυνομία και…ΜΕΤΑ την αποχώρηση των Ρώσων και…ΠΡΙΝ από τη δήθεν «σφαγή»!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!!

ΑΥΤΑ συμβαίνουν φίλες και φίλοι όταν έχεις για πρόεδρο έναν…ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ που ούτε τα…ΠΡΟΠ της ΣΚΗΝΗΣ δεν ξέρει πως να τα τοποθετεί σωστά και την κατάλληλη στιγμή!!! Ίσως χρειάζεται περισσότερες κάρτες υπενθύμισης, γι’ αυτό. ΧΑΧΑΧΑ!!!

Η περιγραφή του παρακάτω βίντεο έχει ως εξής…



Στις 2 Απριλίου, στην απελευθερωμένη πόλη Bucha, στην περιφέρεια Κιέβου, ειδικές μονάδες της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας ξεκίνησαν να καθαρίζουν την περιοχή από σαμποτέρ και συνεργούς ρωσικών στρατευμάτων.

Ειδικοί της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών επιθεωρούν τις τοποθεσίες εγκλημάτων πολέμου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και κατάσχουν εκρηκτικά και μη εκρηκτικά.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεωρούν κάθε αυλή και καταφύγιο, επικοινωνούν με τους ανθρώπους και παρέχουν βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής.
Οι πολίτες που χρειάστηκε να υπομείνουν τη φρίκη της κατοχής βοηθούν όσο μπορούν την αστυνομία.

Η αστυνομία κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη στα απελευθερωμένα εδάφη, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να επιστρέψουν στην πόλη τους το συντομότερο δυνατό.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!…


Bucha – Κάθαρση της πόλης από τους κατακτητές από ειδικές δυνάμεις της Εθνικής Αστυνομίας

1.484.534 προβολές, 2 Απριλίου 2022

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr