Home ΔΙΕΘΝΗ ΟΥΠΣ!!! Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ουκρανοί πρόσφυγες – Κοροϊδεύουν τους λαούς μπροστά στα μούτρα τους… ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; (βίντεο)

ΟΥΠΣ!!! Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ουκρανοί πρόσφυγες – Κοροϊδεύουν τους λαούς μπροστά στα μούτρα τους… ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; (βίντεο)

by _
0 comment 126 views

ΟΥΠΣ!!! Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ουκρανοί πρόσφυγες – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ;;; (βίντεο)

Κοροϊδεύουν τους λαούς μπροστά στα μούτρα τους…

Πολλοί από τους «Ουκρανούς πρόσφυγες» που εμφανίζονται στις δυτικές χώρες φαίνονται λίγο διαφορετικοί από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Αναφέρει ρεπορτάζ:

«Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Ουκρανικής οικογένειας προσφύγων που έφτασε στην Ιρλανδία. Ωστόσο, μοιάζουν λίγο διαφορετικοί!

Η “Le figaro” αναφέρει ότι, σχεδόν το ένα τρίτο των υποτιθέμενων Ουκρανών προσφύγων που φτάνουν στην Γαλλία, είναι στην πραγματικότητα από άλλες χώρες. Κυρίως από χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, όπως η Αλγερία, το Μαρόκο και το Αφγανιστάν.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».

Απλά δείτε το βίντεο:

photo wikipedia

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/diethni/metanastes/oyps-aytoi-den-einai-oykranoi-prosfyg/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr