Home ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Στο πλευρό των Νεοναζί του Ζελένσκι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ: «Αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Στο πλευρό των Νεοναζί του Ζελένσκι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ: «Αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους»

by _
0 comment 177 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Στο πλευρό των Νεοναζί του Ζελένσκι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ: «Αυτοί δεν κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 ΑΠΡΙΛ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Η Anti-Defamation League (Συνασπισμός Κατά της Δυσμφημήσεως ή ADL), η κορυφαία ομάδα λόμπι υπέρ του Ισραήλ στην Αμερική, δημοσίευσε μερικές ερωταπαντήσεις υπερασπίζοντας τις νεοναζιστικές ομάδες της Ουκρανίας με το σκεπτικό ότι «δεν επιτίθενται σε Εβραίους ή εβραϊκούς θεσμούς».

Σε ένα άρθρο με τίτλο “Γιατί ο Πούτιν αποκαλεί την Ουκρανική κυβέρνηση ένα μάτσο Ναζί;” η ADL πήρε συνέντευξη από τον David Fishman, καθηγητή Εβραϊκής Ιστορίας του Jewish Theological Seminary (Εβραϊκής Θεολογικής Σχολής), για να εξηγήσει γιατί οι νεοναζί της Ουκρανίας δεν είναι και τόσο κακοί. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

“Υπάρχουν νεοναζί στην Ουκρανία, όπως ακριβώς υπάρχουν στις ΗΠΑ και στη Ρωσία για αυτό το θέμα. Αλλά είναι μια πολύ περιθωριακή ομάδα χωρίς πολιτική επιρροή και που δεν επιτίθενται σε Εβραίους ή εβραϊκούς θεσμούς στην Ουκρανία”, είπε ο Fishman. είπε.

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα από το επίσημο σάιτ τους…

Τα πολιτικά κόμματα που υποστηρίζουν οι υπερεθνικιστές έλαβαν λίγο περισσότερο από το 2 τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές του 2019. Η Ουκρανία είναι μια ελαττωματική δημοκρατία, αλλά αναμφισβήτητα μια δημοκρατία και σε καμία περίπτωση ένα ναζιστικό καθεστώς». «Η Ρωσία τονίζει εδώ και χρόνια τη δραστηριότητα μιας περιθωριακής ομάδας Ουκρανών υπερεθνικιστών ως τρόπο προσπάθειας να στιγματίσει όλη την Ουκρανία», υποστήριξε ο Fishman. «Ναι, ορισμένα μέλη αυτών των υπερεθνικιστικών ομάδων χρησιμοποιούν ναζιστικά διακριτικά, κάνουν χαιρετισμούς του Χίτλερ και χρησιμοποιούν αντισημιτική ρητορική, αλλά είναι πολιτικά ασήμαντα και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την Ουκρανία.

Δείτε τώρα το δεύτερο σχετικό απόσπασμα από το επίσημο σάιτ τους…

Οι νεοναζί της Ουκρανίας είναι ο καλός τύπος νεοναζί επειδή χρηματοδοτούνται και οπλίζονται από…Ισραηλινούς δισεκατομμυριούχους. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε τώρα το 3ο απόσπασμα που επιβεβαιώνει αυτό…

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…..

…διότι…ΣΗΜΕΡΑ, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο FOX News ο ίδιος ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ, και ξέρετε τι…ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ εκεί;;; ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ο Ζελένσκι όλες αυτές τις αναφορές περι εγκλημάτων πολέμου από πλευράς των ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΟΥ εις βάρος τών Ρώσων αιχμαλωτών!!!

Η παραδοχή του για όλα αυτά προκάλεσε τόση ζημιά στους χειριστές του καθώς και στο συστημικό FOX News που αναγκάστηκε το κανάλι να…ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΡΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ!!!…

Ο Bret Baier ρώτησε τον Zelensky για τον πυροβολισμό Ρώσων αιχμαλώτων από το τάγμα Azov.

Η απάντηση του Ζελένσκι; «Είναι αυτό που είναι». ΤΙ;;;!!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙ…!!!

Ο Ζελένσκι ισχυρίζεται επίσης ότι κάποιοι διώχθηκαν μετά το 2014 και του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης. Δεν αναφέρει ότι αυτές οι καταδικαστικές αποφάσεις έχουν…ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. Και είπε μάλιστα ο Ζελένσκι ότι το Τάγμα Αζόφ έχουν ενσωματωθεί ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ στον ίδιον τον….ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

ΝΑΙ…ΝΑΙ…ΝΑΙ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…«ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ» ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ. ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ A.D.L. ;;; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΡΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο….ΦΫΡΕΡ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΕΛΕΓΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ», ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ…ΕΙΝ’ ΑΥΤΟΙ !!!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης τα κάτω αποκλειστικά μας άρθρο για το ίδιο θέμα…

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει τελικά το ΝΑΖΙ;;; NAZI = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!!


-με πληροφορίες από >> https://www.informationliberation.com/?id=62981

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr