Home Greek News ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ

by _
0 comment 122 views

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια καταστροφική κυβέρνηση! Ίσως δεν θα χρειαστεί ποτέ ο ιστορικός του μέλλοντος, προκειμένου να καταγράψει ως την χειρότερη κυβέρνηση – τουλάχιστον της Μεταπολίτευσης – την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μια ΝΔ που τον Ιούλιο του 2019 ο ελληνικός λαός ψήφισε και της έδωσε αυτοδυναμία – μετά από 10 χρόνια συμμαχικών κυβερνήσεων – προκειμένου να πραγματοποιήσει όσα προεκλογικά υποσχόταν και για να απαλλαγεί από τους γιαλαντζί αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι κατά παράβαση της απόφασης όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, προσέδωσαν εθνική υπόσταση στο κράτος των Σκοπίων με την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών”!

Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης και των συνεργατών της…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr