Home ΗΠΑ ΦΡΙΚΗ – Ο Μπάιντεν εγκρίνει τον ευνουχισμό των μικρών αγοριών που ταυτίζονται ως κορίτσια

ΦΡΙΚΗ – Ο Μπάιντεν εγκρίνει τον ευνουχισμό των μικρών αγοριών που ταυτίζονται ως κορίτσια

by _
0 comment 134 views
ΦΡΙΚΗ – Ο Μπάιντεν εγκρίνει τον ευνουχισμό για μικρά αγόρια που ταυτίζονται ως κορίτσια
ΦΡΙΚΗ – Ο Μπάιντεν εγκρίνει τον ευνουχισμό για μικρά αγόρια που ταυτίζονται ως κορίτσια

ΦΡΙΚΗ – Ο Μπάιντεν εγκρίνει τον ευνουχισμό των μικρών αγοριών που ταυτίζονται ως κορίτσια

1 Απριλίου 2022 Sean Adl-Tabatabai

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) του Τζο Μπάιντεν ενέκρινε επίσημα τον ευνουχισμό των νεαρών αγοριών που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες ως μέρος της ριζοσπαστικής πολιτικής της για τα τρανς.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Γραφείου Υποθέσεων Πληθυσμού του HHS:

Η φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο είναι μια υποστηρικτική μορφή υγειονομικής περίθαλψης. Αποτελείται από μια σειρά υπηρεσιών που μπορεί να περιλαμβάνουν ιατρικές, χειρουργικές, ψυχικής υγείας και μη ιατρικές υπηρεσίες για τρανς και μη δυαδικά άτομα.

Για τα τρανσέξουαλ και τα μη δυαδικά παιδιά και εφήβους, η έγκαιρη επιβεβαίωση του φύλου είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία και ευημερία, καθώς επιτρέπει στα παιδιά ή τους εφήβους να επικεντρωθούν στις κοινωνικές μεταβάσεις και μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή τους κατά την πλοήγηση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Το Nationalreview.com αναφέρει: Και μπορεί να καταστρέψει τη ζωή τους επίσης.

Τι είδους παρεμβάσεις συνιστούν «πρώιμη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο»;



Κοινωνική επιβεβαίωση: Υιοθετώντας χτενίσματα, ρούχα, ονόματα, αντωνυμίες φύλου και τουαλέτες και άλλες εγκαταστάσεις που επιβεβαιώνουν το φύλο. Πότε: Σε οποιαδήποτε ηλικία ή στάδιο. Αναστρεπτό.

Αναστολείς της εφηβείας: Χρήση ορισμένων τύπων ορμονών για την παύση της εφηβικής ανάπτυξης. Πότε: Κατά την εφηβεία. Αναστρεπτό.

Ορμονικές θεραπείες: Ορμόνες τεστοστερόνης για εκείνες που είχαν οριστεί ως γυναίκες κατά τη γέννηση. Ορμόνες οιστρογόνων για εκείνους που είχαν οριστεί άρενες κατά τη γέννηση. Πότε: Πρώιμη εφηβεία και μετά. Μερικώς αναστρέψιμο.

Αυτό είναι απαίσιο. Τα παιδιά και οι έφηβοι με δυσφορία φύλου χρειάζονται σίγουρα την κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη. Ωστόσο, οι κατασταλτικές για την εφηβεία θεραπείες δεν είναι καλοήθεις και μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενή ιατρικά προβλήματα, όπως μειωμένη οστική πυκνότητα — γι’ αυτό δεν συνιστάται πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Φινλανδία, για παράδειγμα.



Οι χειρουργικές επεμβάσεις ακρωτηριασμού σε γεννητικά όργανα και στο στήθος ανηλίκων θα πρέπει να αποκλείονται εντελώς. Είναι μη αναστρέψιμες, καταλήγουν σε στείρωση των γεννητικών οργάνων και αφαιρούν υγιή όργανα.

Τουλάχιστον η κυβέρνηση θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι αυτές οι δραστικές παρεμβάσεις είναι αμφιλεγόμενες, να παραμείνουν πειραματικές — οι αποκλειστές της εφηβείας είναι χρήσεις «εκτός ετικέτας» φαρμάκων που έχουν εγκριθεί για τη θεραπεία παθολογιών στην εφηβεία — και μάλιστα, μερικές φορές αφήνουν τους ασθενείς μόνιμα να βλάπτονται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου «απομεταβαίνονται» — δηλαδή ανακτούν την αποδοχή ότι είναι, πράγματι, το φύλο που γεννήθηκαν.

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/biden-approves-castrations-for-small-boys-who-identify-as-girls/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr