Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τορπίλη σε δολάριο & ευρώ: Κίνα-Ευρασία δημιουργούν νέο νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα – “ΝΑΙ” Ινδίας σε Ρωσία

Τορπίλη σε δολάριο & ευρώ: Κίνα-Ευρασία δημιουργούν νέο νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα – “ΝΑΙ” Ινδίας σε Ρωσία

by _
0 comment 198 views

Τορπίλη σε δολάριο & ευρώ: Κίνα-Ευρασία δημιουργούν νέο νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα – “ΝΑΙ” Ινδίας σε Ρωσία…

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ-ΕΕ έχουν πυροδοτήσει παγκόσμιες εξελίξεις με το δολάριο να αρχίζει να χάνει έδαφος. Κίνα-Ρωσία σχεδιάζουν ένα νέο νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα που θα συμπεριλάβει όλες τις Ευρασιατικές χώρες…

Η πιο επικίνδυνη εξέλιξη για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ακούει στο όνομα Ινδία καθώς το Νέο Δελχί προσεγγίζει την Ρωσία για συναλλαγές σε εθνικά νομίσματα ακόμη και Γουάν.

Συναλλαγές Ινδίας-Ρωσίας σε εθνικά νομίσματα

“Η Ινδία και η Ρωσία που έχει πληγεί από κυρώσεις διερευνούν τη δυνατότητα χρήσης του γουάν της Κίνας ως νομίσματος αναφοράς για την αποτίμηση του εμπορικού μηχανισμού ρουπίας-ρουβλίου” δήλωσαν δύο Ινδοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Οι δύο χώρες εξετάζουν μια συμφωνία κυμαινόμενου επιτοκίου, καθώς η Ινδία, ο τρίτος μεγαλύτερος εισαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο, σκέφτεται να αγοράσει πετρέλαιο από τη Ρωσία με μειωμένο επιτόκιο για να μειώσει τις πληθωριστικές πιέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (ΕΑΕΕ) και η Κίνα συμφώνησαν να αναπτύξουν ένα προσχέδιο δημιουργίας ενός νέου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος που θα βασίζεται σε ένα νέο νόμισμα.

Αυτό συμφώνησαν οι συμμετέχοντες στον οικονομικό διάλογο «Ένα νέο στάδιο νομισματικής, χρηματοπιστωτικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Παγκόσμιοι Μετασχηματισμοί: Προκλήσεις και Λύσεις», που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου.

Για να ενισχύσει την αγορά πετρελαίου από τη Ρωσία, η Ινδία εργάζεται για την επίλυση βασικών ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας πλοίων, της ασφαλιστικής κάλυψης των εισαγωγών και των μιγμάτων πετρελαίου, δεδομένης της διαμόρφωσης των ινδικών διυλιστηρίων.

«Το εμπόριο ρουπίας-ρουβλίου είναι στα χαρτιά. Εργαζόμαστε πάνω σε μια νομισματική συμφωνία για τη διευκόλυνση του εμπορίου, καθώς σχεδιάζουμε επίσης να αυξήσουμε την αγορά πετρελαίου από τη Ρωσία», δήλωσε ένας από τους δύο Ινδούς κυβερνητικούς αξιωματούχους ζητώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του.

? ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ….

➡️ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCiH3…

PayPal: https://www.paypal.com/donate/?hosted…

➡️ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

https://www.youtube.com/c/Livegrtv

https://www.instagram.com/livegrtv/

https://twitter.com/livegrwebtv

https://www.twitch.tv/livegrtv

https://www.facebook.com/livegrtv

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ LIVEGRTV

STO TELEGRAM https://t.me/+8Qf1JmXeHaxiOWQ0

❤️ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΤΟ  ⓁⒾⓋⒺⒼⓇⓉⓋ :

? https://www.youtube.com/channel/UCiH3…

? ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ LIVEGRTV 2 (2ο ΚΑΝΑΛΙ) https://www.youtube.com/channel/UCF9R…

? ΤΗΛ. ΚΑΝΑΛΙΟΥ: 211.234.5187

? EMAIL: [email protected]

Μια διαπεραστική ματιά στο ζοφερό πέπλο που σκεπάζει τη πατρίδα και μια αφοριστική γλώσσα για τα ολέθρια έργα των πολιτικών κι’ υγειονομικών σφετεριστών της ζωής μας. Εδώ τον λόγο έχουν οι Έλληνες, πολλοί ή λίγοι.

Εδώ σε αυτό το κανάλι η φωνή είσαι εσύ… Θα αγωνιστούμε για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας, για την Ελευθερία μας.

Σας προτείνουμε να παρακολουθείτε και τα παρακάτω κανάλια διότι είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να σας ενημερώσουμε, έχοντας απέναντι μας την προπαγάνδα του συστήματος και της κυβέρνησης..

TERRY HATZIEREMIAS

SIN-PLIN – ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ Ν. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

ΑΓΩΓΗ

ΑΓΩΓΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

BAHALO NEWS

ΘΑΝΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 2

UHUTV

ANGELO KARAGEORGOS

ELLAS21

STEFANOS DAMIANIDIS

FOCUS FM 103.6

Social Media ORM Group

Pronews

Ελεύθερη Πένα

#livegrtv #εκλογές #Ελλάδα

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr