Home ΗΠΑ Νεαρό μέλος του Κογκρέσου: Οι ελίτ της Ουάσινγκτον με έχουν προσκαλέσει σε «εξευτελιστικά» σεξουαλικά όργια ως μέρος της δικής του μύησης στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Νεαρό μέλος του Κογκρέσου: Οι ελίτ της Ουάσινγκτον με έχουν προσκαλέσει σε «εξευτελιστικά» σεξουαλικά όργια ως μέρος της δικής του μύησης στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

by _
0 comment 142 views

Νεαρό μέλος του Κογκρέσου: Οι ελίτ της Ουάσινγκτον με έχουν προσκαλέσει σε «εξευτελιστικά» σεξουαλικά όργια ως μέρος της δικής του μύησης στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»

30 Μαρτίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Madison Cawthorn αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ότι οι διεστραμμένες ελίτ του DC τον προσκάλεσαν σε μυστικά σεξουαλικά όργια ως μέρος μιας μύησης στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Ναι…αλήθεια.

Ο αντιπρόσωπος Cawthorn έθιξε την αχαλίνωτη διαφθορά της Ουάσιγκτον όπως απεικονίζεται στην εκπομπή “House of Cards “του Netflix.

Ο Cawthorn υποστήριξε ότι η τηλεοπτική σειρά ήταν πιο κοντά σε ένα ντοκιμαντέρ παρά σε ένα δραματικό έργο μυθοπλασίας.

«Πωπωπω….η σεξουαλική διαστροφή που συμβαίνει στην Ουάσιγκτον», είπε, προτού αποκαλύψει πόσο διεστραμμένοι ηλικιωμένοι πολιτικοί έχουν προσπαθήσει να τον στρατολογήσουν για να ενταχθεί στα ελιτιστικά τους σεξ κλαμπ.

Το Summit.news αναφέρει: «Πολλούς από αυτούς τους σεβόμουνα όλη τη ζωή μου,…πάντα έδινα προσοχή στην πολιτική. Τότε ξαφνικά σε προσκαλούν: «Λοιπόν, θα κάνουμε μια σεξουαλική συγκέκτωση σε ένα από τα σπίτια μας, πρέπει να έρθεις κι εσύ», είπε ο Cawthorn.

«Εγώ λέω: «Τι μου ζήτησες να έρθω να κάνω;» συνέχισε. «Τότε συνειδητοποιείς ότι σου ζητούν να έρθεις σε ένα όργιο».

Ο Cawthorn αποκάλυψε επίσης πώς ορισμένοι από τους ίδιους νομοθέτες που «ηγούνται του κινήματος για την εξάλειψη του εθισμού στα ναρκωτικά στη χώρα μας» κάνουν ναρκωτικά ΟΙ ΙΔΙΟΙ σε τέτοια πάρτι.

«Τους βλέπεις να κάνουν,..ξέρεις,…μια βασική τζούρα κοκαΐνης ακριβώς μπροστά σου και είναι σαν «Ουάου, αυτό είναι τρελό», είπε.

Ο βουλευτής εξήγησε πώς οι νομοθέτες δέχονται εκφοβισμό για να κάνουν συμβιβασμούς επειδή ισχυρές οντότητες έχουν αποκτήσει «μόχλευση» πάνω τους συλλέγοντας και οπλίζοντας τη βρωμιά από την προσωπική τους ζωή.

Ο Cawthorn περιέγραψε την Ουάσιγκτον ως «φωλιά εχιδνών» και ήταν εκεί μόνο και μ΄πομο για τον «γρήγορο σκοπό» του να εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους του.

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/congressman-dc-elites-invited-me-to-sickening-sex-orgies-as-part-of-new-world-order-initiation/ 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr