Home ΗΠΑ Αναφορά: Ο Χάντερ Μπάιντεν πρόκειται να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του! ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή ο Τζο Μπάιντεν!

Αναφορά: Ο Χάντερ Μπάιντεν πρόκειται να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του! ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή ο Τζο Μπάιντεν!

by _
0 comment 158 views

Αναφορά: Ο Χάντερ Μπάιντεν πρόκειται να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του! ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή ο Τζο Μπάιντεν!

28 Μαρτίου 2022 Baxter Dmitry


Ο παρουσιαστής του Fox News, Jesse Watters, αποκάλυψε ότι οι πηγές του αναφέρουν ότι ο Hunter BIden πρόκειται να κατηγορηθεί και ο πατέρας του Joe Biden θα δώσει χάρη στον γιο του και θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Παρασκευής της εκπομπής «Jesse Watters Primetime», ο οικοδεσπότης “απασφάλισε” κατά του Τζο Μπάιντεν και της οικογένειάς του…

«Όλοι βλέπουμε ότι ο αυτοκράτορας Τζο Μπάιντεν δεν φοράει ρούχα», είπε ο Γουότερς.

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν κάνει κανέναν ευτυχισμένο.»

«Δεν προσφέρει τίποτε ούτε στους Ρεπουμπλικάνους ούτε στους Δημοκρατικούς ή σε κανέναν άλλον», είπε.

«Και οι αριθμοί του στις κάλπες είναι τρομακτικοί».

Και οι Δημοκρατικοί πρόκειται να εξαφανιστούν και η Αμερική το ξέρει», πρόσθεσε ο Γουότερς.

Ο Γουότερς είπε ότι «τα μέσα ενημέρωσης έχουν υπερβολική υπερηφάνεια» για να παραδεχτούν ότι ο Μπάιντεν δεν είναι δημοφιλής.

Στη συνέχεια έθιξε το θέμα περι του σκανδάλου του γιου του Μπάιντεν, Χάντερ, και του «λάπτοπ από την κόλαση».

Η «Primetime» ακούει ότι ο Χάντερ θα κατηγορηθεί», αποκάλυψε ο Γουότερς.

«Ο Μπάιντεν πιθανότατα θα δώσει χάρη στον γιο του και θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή», πρόσθεσε, χωρίς να αναφέρει την πηγή για τον ισχυρισμό του.

Αυτόν τον μήνα, ο δικηγόρος μιας γυναίκας από το Αρκάνσας που πολέμησε τον Χάντερ Μπάιντεν για τη διατροφή των παιδιών της έκανε μια παρόμοια πρόβλεψη.

«Περιμένω να του απαγγελθούν κατηγορίες», είπε ο δικηγόρος Κλιντ Λάνκαστερ.

«Με βάση αυτά που είδα στα οικονομικά του αρχεία, θα εκπλαγώ αν δεν κατηγορηθεί».

Ο Λάνκαστερ εκπροσωπεί την Λούντεν Αλέξις Ρόμπερτς, η οποια απέκτησε ένα παιδί από τον Χάντερ Μπάιντεν το 2018.

Αφού πρώτα αρνήθηκε ότι το παιδί είναι δικό του, ο Χάντερ Μπάιντεν αρνήθηκε να πληρώσει τη διατροφή του παιδιού, οδηγώντας σε περισσότερες νομικές ενέργειες έως ότου συμφώνησε σε διακανονισμό 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τον περασμένο μήνα, η Ρόμπερτς ταξίδεψε στο Ντέλαγουερ για να καταθέσει ενώπιον μιας ομοσπονδιακής επιτροπής ενόρκων.

Ο Λάνκαστερ είπε ότι είχε παράσχει «σημαντικό ποσό των οικονομικών αρχείων του Χάντερ» στους ανακριτές σύμφωνα με μια κλήτευση.

Τα αρχεία, είπε, ήταν από την υπόθεση διατροφής παιδιών.

Ο Λάνκαστερ είπε ότι «είδε πολλές πληροφορίες» που είναι «προβληματικές» για τον Μπάιντεν.

Αν και ο Λάνκαστερ δεν θα υπεισέλθη σε λεπτομέρειες, η αλήθεια για τις δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν θα μπορούσε να φανεί εάν οι Ρεπουμπλικάνοι αποκτήσουν τον έλεγχο της Βουλής στις ενδιάμεσες εκλογές, σύμφωνα με τη New York Post.

«Θα παραπέψουμε τον Χάντερ Μπάιντεν», είπε η Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ελίζ Στέφανικ από τη Νέα Υόρκη.

Ο Stefanik επέκρινε τις προσπάθειες των εταιρειών Big Tech να λογοκρίνουν αναφορές για καταδικαστικά έγγραφα που βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden.

«Πρέπει να ανησυχεί κάθε Αμερικανό ότι το έκαναν αυτό για το οικονομικό κέρδος της οικογένειας Μπάιντεν, το οποίο βαρύνει την εθνική μας ασφάλεια», είπε.

«Ο αμερικανικός λαός αξίζει απολύτως απαντήσεις».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/report-hunter-biden-set-to-be-indicted/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr