Home ΔΙΕΘΝΗ Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν ρωσικές και ουκρανικές αντιπροσωπείες στην Κωνσταντινούπολη…

Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν ρωσικές και ουκρανικές αντιπροσωπείες στην Κωνσταντινούπολη…

by _
0 comment 143 views

Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν να συναντηθούν ρωσικές και ουκρανικές αντιπροσωπείες στην Κωνσταντινούπολη…

Από VT Editors -27 Μαρτίου 20220525


Νέος γύρος ρωσο-ουκρανικών συνομιλιών θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη…

SV Press: Η επόμενη συνάντηση των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό έγινε γνωστό από το γραφείο του Προέδρου της Τουρκίας.

Όπως σημειώνεται από το γραφείο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμφώνησαν σε αυτό, γράφει το RIA Novosti.

«Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, ο Ερντογάν τόνισε την ανάγκη να καθιερωθεί ένα καθεστώς κατάπαυσης του πυρός και ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας το συντομότερο δυνατό και να βελτιωθεί η ανθρωπιστική κατάσταση στην περιοχή και δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να συμβάλλει σε αυτή τη διαδικασία με κάθε δυνατό τρόπο. », τόνισε το γραφείο.

Νωρίτερα, ο Βοηθός του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας Βλαντιμίρ Μεντίνσκι δήλωσε ότι οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο έχουν προγραμματιστεί για τις 29-30 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ >> https://www.veteranstoday.com/2022/03/27/putin-and-erdogan-agreed-to-meet-russian-and-ukrainian-delegations-in-istanbul/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr