Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο μεταλλαγμένος Θάνος Πλεύρης.

Ο μεταλλαγμένος Θάνος Πλεύρης.

by _
0 comment 135 views

Ο μεταλλαγμένος Θάνος Πλεύρης.


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Στον ΛΑΟΣ ο Θάνος Πλεύρης φάνταζε ένας ήπιος, ένας ήρεμος άνθρωπος! Όλοι πίστευαν πως ήταν ένας ανιδιοτελής πατριώτης και του εμπιστεύονταν την ψήφο τους λόγω και του ηχηρού ονόματος του πατρός του στον πατριωτικό χώρο!

Δυστυχώς όμως όλοι διαψεύστηκαν!

Σήμερα ο Θάνος Πλεύρης είναι ο πιο μισητός Υπουργός της ΝΔ! Αφού δείχνει περίσσια επαγγελματικότητα στον ρόλο που του έχει ανατεθεί και δείχνει ένα απάνθρωπο πρόσωπο κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών και κατά των συνταξιούχων!

Το παίζει υπέρμαχος της υγείας του ελληνικού λαού και ενδεχομένως να μπορούσε να πείσει κάποιους ελάχιστους, αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν υπάρχει το παρελθόν του, που του φωνάζει πως δεν είναι ίδιος!

Είναι ένας μεταλλαγμένος Θάνος Πλεύρης, που το απωθημένο όνειρο του Υπουργού, τον μετέτρεψε από άγγελο σε διάβολο!

Έτσι για άλλη μια φορά θα γράψω τα όσα έλεγε και υπερασπιζόταν ο Θάνος Πλεύρης στη Βουλή ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ ΤΟ 2010:



«Μου δόθηκε η εντύπωση από την επιστημονική κοινότητα και από τους υπεύθυνους που υπήρχαν ενός απόλυτα πατερναλιστικού τύπου της ιατρικής. Έβλεπα επιστήμονες και αναφέρομαι στους επιστήμονες που ήταν οι κατ΄ εξοχήν υπεύθυνοι για να πείσουν τον κόσμο για τον εμβολιασμό, να προσπαθούν να τον πείσουν με ένα φοβικό συναίσθημα. Όταν έχουμε ένα καινούργιο σκεύασμα, μη δοκιμασμένο, ουσιαστικά στα όρια των πειραματικών ελέγχων, αφού δεν είχαν γίνει όλες οι κλινικές φάσεις, αποφάσισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να τεθεί στην κυκλοφορία πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις. Ε ακούγαμε, να βγαίνουν επιστήμονες και να λένε, είναι εγκληματική αμέλεια αν δεν πάτε να κάνετε το εμβόλιο, χωρίς να μπορούν να απαντήσουν, ποια θα ήταν αυτή η αναγκαιότητα. Γιατί μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσουμε παρόμοια περίπτωση. Η επιστημονική κοινότητα να μην μπαίνει σε μια λογική πανικού τον κόσμο, ότι αν δεν πας να κάνεις το εμβόλιο, θα πεθάνεις, αφού δεν είμαστε στην Ιπποκράτεια λογική που ο γιατρός μπορεί να κάνει ότι θέλει για το καλό του ασθενούς. Είμαστε στην φιλελεύθερη αντίληψη, ότι ο ασθενής αποφασίζει, τι θέλει να κάνει και δεν θα πιέζεται…»!

Ωστόσο σήμερα ο Θάνος Πλεύρης είναι Υπουργός Υγείας της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη και όπως πριν από 11-12 χρόνια έλεγε, “μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσουμε παρόμοια περίπτωση”.

Πιστεύει σήμερα ότι ο πολίτης αποφασίζει για το τι θέλει ή όχι;

Πιστεύει ακόμη στη φιλελεύθερη αντίληψη αντιμετώπισης του Covid-19;

Πιστεύει, όπως πίστευε τότε, πως η υγειονομική ομάδα και η κυβέρνηση στην  οποία μετέχει μετέρχονται φοβικών συναισθημάτων προς τους πολίτες;



Πιστεύει πως ο πολίτης είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί με ένα καινούργιο σκεύασμα, μη δοκιμασμένο, ουσιαστικά στα όρια των πειραματικών ελέγχων;

Είναι λοιπόν, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις περί της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και της ουσιαστικής απόλυσης των υγειονομικών στα νοσοκομεία μας του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ποιοι διέλυσαν τον πατριωτικό χώρο του ΛΑΟΣ, ενεργώντας ως Δούρειοι Ίπποι της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης;;

Πηγή > www.egerssi.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr