Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – Ουκρανοί στρατιώτες τραβάνε τους εαυτούς τους που καλούν μητέρες Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη δράση και τις χλευάζουν

ΦΡΙΚΗ – Ουκρανοί στρατιώτες τραβάνε τους εαυτούς τους που καλούν μητέρες Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη δράση και τις χλευάζουν

by _
0 comment 188 views

Ουκρανοί στρατιώτες τραβάνε τους εαυτούς τους που καλούν μητέρες Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη δράση και τις χλευάζουν

GreekNewsOnDemand.com: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!…

από τον Paul Joseph Watson
28 Μαρτίου 2022, 6:55 π.μ


Τα «καλά παιδιά» ξαναχτυπούν….

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να καλούν τις μητέρες των νεκρών Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη μάχη και να τους κοροϊδεύουν για την απώλειά τους.

Ναι…αλήθεια.

«Οι λογαριασμοί υπέρ της Ουκρανίας στο Twitter μετέφρασαν τα βίντεο και γιόρτασαν τις αποτρόπαιες πράξεις με χαρά», γράφει ο Chris Menahan.

Μετάφραση της ανταλλαγής αποκαλύπτει ότι ο στρατιώτης λέει στη μητέρα «αυτός ο γαμημένος ο βλάκας δεν υπάρχει πια», ενημερώνοντάς την ότι το μόνο που είχε απομείνει από αυτόν ήταν «ο κώλος του και ένα πόδι».

Ο Ουκρανός φάνηκε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο που ανήκε στον νεκρό Ρώσο για να τηλεφωνήσει στη μητέρα του.

Ένας υποτιθέμενος νεοναζί μέλος του τάγματος Azov ονόματι Ivan Zaliznyak ανέβασε το βίντεο και άλλα πέντε στο κανάλι του στο Telegram.

Τα κλιπ δεν κάνουν πολλά για να ενισχύσουν την αφήγηση, που ενισχύεται αμείλικτα από τα κληρονομικά μέσα ενημέρωσης, ότι οι Ουκρανοί είναι τα «καλά παιδιά».

Το Σαββατοκύριακο, εμφανίστηκαν τρομακτικά πλάνα με Ουκρανούς μαχητές να διαπράττουν κυριολεκτικά εγκλήματα πολέμου πυροβολώντας αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες στα γόνατα και βλέποντάς τους να πεθαίνουν μέσα στην αγωνία.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/ukrainian-soldiers-film-themselves-calling-up-mothers-of-russian-soldiers-killed-in-action-and-mocking-them/ 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr