Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των Ρότσιλντ που δρά τόσο στην Ουκρανία όσο και στη…ΡΩΣΙΑ. Τι κάνει όμως για αυτόν ο…ΠΟΥΤΙΝ;;;

ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των Ρότσιλντ που δρά τόσο στην Ουκρανία όσο και στη…ΡΩΣΙΑ. Τι κάνει όμως για αυτόν ο…ΠΟΥΤΙΝ;;;

by _
0 comment 265 views

ΙΔΟΥ ο μεγάλος πράκτορας των Ρότσιλντ που δρά τόσο στην Ουκρανία όσο και στη…ΡΩΣΙΑ. Τι κάνει όμως για αυτόν ο…ΠΟΥΤΙΝ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο Giovanni Salvetti είναι ο επικεφαλής της Rothschild & Co. στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ), πραγματοποιεί πέντε πτήσεις την εβδομάδα στη δουλειά του, διαχειριζόμενος τις δραστηριότητες της τράπεζας από το Καζακστάν μέχρι την…Ουκρανία.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο USA TODAY: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν έδιωξε την οικογένεια Rothschild από τη Ρωσία, σας αποδείξαμε για τη πολλοστή φορά ότι τους πανίσχυρους Ρότσιλντ δεν τους έδιωξε ΠΟΤΕ από τη Ρωσία ο Πούτιν και ότι η Rothschild & Co. απολαμβάνει υπηλού επιπέδου πρόσβαση στη….ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Τα μέλη- κράτη της ΚΑΚ είναι: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Μολδαβία, Ρωσία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν. Η Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) είναι ένας περιφερειακός διακυβερνητικός οργανισμός στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία. Δημιουργήθηκε μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Καλύπτει μια έκταση 20.368.759 km2 (7.864.422 τετραγωνικά μίλια) και έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 239.796.010 κατοίκους. Η ΚΑΚ ενθαρρύνει τη συνεργασία σε οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές υποθέσεις και έχει ορισμένες εξουσίες που σχετίζονται με τον συντονισμό του εμπορίου, των οικονομικών, της νομοθεσίας και της ασφάλειας. Προώθησε επίσης τη συνεργασία για την πρόληψη του διασυνοριακού εγκλήματος.

Στον επίσημο ιστότοπο του Ukraine Gas Investment Congress (το Ουκρανικό Συνέδριο Επενδύσεων Φυσικού Αερίου)ukrainegasinvestmentcongress.com, διαβάζουμε επισης τα εξής ενδιαφέροντα για τον κο Giovanni Salvetti

Ο Giovanni Salvetti είναι ο επικεφαλής της Rothschild & Co για την περιοχή της ΚΑΚ. Συνεργάζεται με την εταιρεία τα τελευταία 20 χρόνια, εστιάζοντας στις αναδυόμενες οικονομίες, συμβουλεύοντας κυβερνήσεις και ιδιώτες πελάτες.

Ο Giovanni συμμετέχει στις πιο σχετικές συναλλαγές στην Ουκρανία από το 2007, παρέχοντας συμβουλές για συναλλαγές άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων συγχωνεύσεων και εξαγορών, ευρωομολόγων και δανείων.

Μεταξύ άλλων ρόλων, συμβουλεύει το Υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας και άλλες κρατικές επιχειρήσεις για το διεθνές χρέος εδώ και πολλά χρόνια.

Συμβουλεύει για σύνθετες αναδιαρθρώσεις χρέους πολλών δισεκατομμυρίων, όπως η Dtek το 2021, η Metinvest, η Mriya Agro Holding, κ.λπ., καθώς και πολλές συμφωνίες συγχωνεύσεων και εξαγορών σε τράπεζες, ενέργεια, πληροφορική, γεωργία και καταναλωτικά αγαθά.

Ο Τζιοβάνι είναι επίσης επενδυτής στην Ουκρανία με την προσωπική του ιδιότητα.

Ο Τζιοβάνι αποφοίτησε με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Οικονομία από το Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ.

Τι ακριβώς όμως είναι το Ukraine Gas Investment Congress (το Ουκρανικό Συνέδριο Επενδύσεων Φυσικού Αερίου);;; Από τον επίσημο ιστότοπό τους, ukrainegasinvestmentcongress.com, διαβάζουμε και πάλιν….

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας της Ουκρανίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και φιλοξενούμενο από τη Naftogaz, το Ουκρανικό Συνέδριο Επενδύσεων Φυσικού Αερίου θέτει την ατζέντα για να προωθήσει τις συζητήσεις, τη συνδεσιμότητα και τις ευκαιρίες συνεργασίας για επενδυτές, καινοτόμους τεχνολογίας και διεθνείς ενεργειακές εταιρείες για να επιταχύνουν την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των περιουσιακών στοιχείων της χώρας σε φυσικό αέριο και των πλούσιων αποθεμάτων.

Με μια αναμενόμενη δαπάνη 20-30 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σε άμεσες ξένες επενδύσεις που απαιτούνται την επόμενη δεκαετία και με τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με μια ισχυρή χωρητικότητα μεταφοράς και αποθήκευσης φυσικού αερίου, η Ουκρανία βρίσκεται σε στρατηγική θέση να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια.

Κατά τον επαναπροσδιορισμό του ενεργειακού μέλλοντος της Ουκρανίας, η ουδετερότητα του άνθρακα είναι ένας από τους μακροπρόθεσμους στόχους της στρατηγικής Naftogaz 2025. Αυτό θέτει την Ουκρανία στο σωστό δρόμο για τη βελτίωση της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά τα ενεργειακά έργα που έχουν επίγνωση του κλίματος και το όραμα της Πράσινης Συμφωνίας της Ευρώπης για επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών έως το 2050.

Συνδέσεται με την Naftogaz είναι η μεγαλύτερη, καθετοποιημένη εταιρεία πετρελαίου και αερίου της Ουκρανίας. Η εταιρεία ανήκει εξ ολοκλήρου στο κράτος της Ουκρανίας. Η Naftogaz της Ουκρανίας έχει ως κύρια δραστηριότητα το εμπόριο φυσικού αερίου και τη χονδρική διανομή. Οι δραστηριότητες των εταιρειών του ομίλου καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών πετρελαίου και φυσικού αερίου από την ανάντη έως τη λιανική διανομή. Ο όμιλος Naftogaz περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη εταιρεία φυσικού αερίου της Ουκρανίας Ukrgasvydobyvannya, την κορυφαία εταιρεία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας Ukrnafta (UNAF:UZ), τον διαχειριστή συστήματος διαμετακόμισης φυσικού αερίου Ukrtransgaz, τον όμιλο διυλιστηρίων πετρελαίου Ukrtatnafta, την εταιρεία μεταφοράς πετρελαίου Ukrtransnafta και μια σειρά από επιχειρήσεις σε Ε&Α, υπερπόντιες εξερευνήσεις και άλλες δραστηριότητες.

Το σάιτ τους έχει μια λίστα στόχων για την Ουκρανία σε σχέση με το φυσικό αέριο υπο την ενότητα «ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ» που διαβάζουν ως εξής…

;;;1. Η ενεργειακή στρατηγική της Ουκρανίας 2035 στοχεύει στη δημιουργία μιας απελευθερωμένης, ανταγωνιστικής αγοράς ενέργειας

2. Η στρατηγική της Naftogaz για την ανάπτυξη βάσεων υδρογονανθράκων αποσκοπεί στον διπλασιασμό των αποθεμάτων φυσικού αερίου της Ουκρανίας τα επόμενα 10 χρόνια

3. Τα περιουσιακά στοιχεία της Ουκρανίας σε φυσικό αέριο θα απαιτήσουν 20-30 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε ΑΞΕ την επόμενη δεκαετία

4. Η Ουκρανία έχει συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου με 16 χώρες

5. Η Ουκρανία διαθέτει το μεγαλύτερο σύστημα μεταφοράς και υπόγειας αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη

6. Η Ουκρανία σκοπεύει να γίνει ένας εισαγωγέας-net zero φυσικού αερίου έως το 2030 (Το “net zero” αναφέρεται στην επίτευξη συνολικής ισορροπίας μεταξύ των παραγόμενων εκπομπών και των εκπομπών που αφαιρούνται από την ατμόσφαιρα.)

7. Η Ουκρανία έχει τα 2α μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη

8. Η Ουκρανία σχεδιάζει να παράγει 30 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου ετησίως έως το 2030

9. Η Naftogaz ανέλαβε την ιδιοκτησία 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων χερσαίας και υπεράκτιας έκτασης για εξερεύνηση και εκτίμηση το 2020

Δείτε την επίσημη σελίδα τους στο Facebook εδώ >> https://www.facebook.com/ukrainegas/

Στις  20-21 Οκτ. του 2021, φιλοξενούμενο αυτοπροσώπως στο Συνεδριακό Κέντρο Parkovy στο Κίεβο και προσβάσιμο επίσης στο Διαδίκτυο από τις 20 έως τις 21 Οκτωβρίου 2021, το Ουκρανικό Συνέδριο Επενδύσεων Φυσικού Αερίου διοργάνωσε ένα συνέδριο παγκόσμιων ηγετών από την αλυσίδα αξίας της ενέργειας για να συζητήσουν και να δημιουργήσουν εμπορικές επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες συνεργασίας για την παροχή ενός ασφαλούς ενεργειακού μέλλοντος.

Και ο συντονιστής αυτού του συνεδρίου του περασμένου Οκτ. δεν ήταν άλλος από τον κο…Giovanni Salvetti (Τζιοβάνι Σαλβέτι) που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος των ΡΟΤΣΙΛΝΤ στη…ΡΩΣΙΑ καθώς και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, ο οποίος τυχάνει και μέλος του Ουκρανικού Συνέδριου Επενδύσεων Φυσικού Αερίου. Συμβουλεύει ΕΠΙΣΗΣ το Υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας!!!

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝΔύο κράτη, η Ουκρανία και το Τουρκμενιστάν, έχουν επικυρώσει τη Συμφωνία Δημιουργίας της ΚΑΚ, καθιστώντας τα «ιδρυτικά κράτη της ΚΑΚ», αλλά δεν επικύρωσαν τον επόμενο Χάρτη που θα τα καθιστούσε μέλη της ΚΑΚ. Αυτά τα κράτη, αν και δεν ήταν επίσημα μέλη του CIS, είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο CIS. Τους επετράπη επίσης να συμμετάσχουν σε διάφορες πρωτοβουλίες της ΚΑΚ, π.χ. τη Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, οι οποίες, ωστόσο, διατυπώθηκαν ως επί το πλείστον ως ανεξάρτητες πολυμερείς συμφωνίες και όχι ως εσωτερικές συμφωνίες ΚΑΚ. Επιπλέον, η Ουκρανία έγινε συνδεδεμένο κράτος μέλος της Οικονομικής Ένωσης της ΚΑΚ το 1994 και το Τουρκμενιστάν συνδεδεμένο κράτος μέλος της ΚΑΚ το 2005.

ΙΔΟΥ, ΔΗΛΔΗ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ…ΡΩΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΤΟ….ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ) ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΖΕΙ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΡΚΑΝΙΑΣ;;; ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΤΣΑΡΟΣ» Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ EINAI ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΜΕΓΑΛΗ…ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;;;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το κανάλι τους  …

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr