Γνωρίστε τους διεφθαρμένους Κυβερνήτες σας – Ο Στόχος του Τεκτονισμού είναι η επικράτηση του Κομμουνισμού


Γνωρίστε τους διεφθαρμένους Κυβερνήτες σας – Ο Στόχος του Τεκτονισμού είναι η επικράτηση του Κομμουνισμού


Ο κομμουνισμός είναι η επέκταση του καμπαλιστικού ελέγχου της κυβερνητικής πίστωσης στον σατανικό έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας – εξουσία, ιδιοκτησία, σκέψη, συμπεριφορά, κίνηση, έκφραση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι μια ιδεολογία αφιερωμένη στην υπεράσπιση των εργαζομένων και των φτωχών. Αυτό ήταν ένα απίστευτα επιτυχημένο τέχνασμα που χειραγώγησε εκατομμύρια ανθρώπους.

 

Άρθρο του Henry Makow

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Οι διεφθαρμένοι πρόγονοί μας έδωσαν τις εθνικές μας πιστωτικές κάρτες στον χειρότερο εχθρό μας, Καμπαλιστές (σατανιστές, μασόνοι) Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες.

Δημιουργούν το μέσο ανταλλαγής (χρήμα, πίστωση) με τη μορφή χρέους προς τους ίδιους, κάτι που οι κυβερνήσεις μας θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν, χωρίς χρέος και τόκους. Ο κομμουνισμός είναι η επέκταση του καμπαλιστικού ελέγχου της κυβερνητικής πίστωσης στον σατανικό έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας – εξουσία, ιδιοκτησία, σκέψη, συμπεριφορά, κίνηση, έκφραση. Χρησιμοποίησαν αυτή την απεριόριστη παροχή των χρημάτων μας για να αγοράσουν τις εταιρείες μας, τους πολιτικούς, τους γιατρούς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους αστυνομικούς, τους δασκάλους κ.λπ. προκειμένου να κλέψουν το κληρονομικό μας δικαίωμα και αυτό των παιδιών μας.

Το «κράτος» είναι μια βιτρίνα για τους μασόνους Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες που κατέχουν το «χρέος» του.  

Το 1938, ο εμπιστευμένος στους Illuminati Chaim Rakovsky είπε στον ανακριτή της NKVD ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως μια “μηχανή απόλυτης εξουσίας” που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία. Στο παρελθόν, λόγω πολλών παραγόντων, “υπήρχε πάντα χώρος για ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνετε ότι εκείνοι που ήδη κυβερνούν μερικώς τα έθνη και τις κοσμικές κυβερνήσεις έχουν αξιώσεις για απόλυτη κυριαρχία; Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν ακόμη επιτύχει”. (η υπογράμμιση δική μου)

«Στόχος του Τεκτονισμού  είναι ο θρίαμβος του Κομμουνισμού». 

“Οι τραπεζίτες επιδιώκουν την ολοκληρωτική εξουσία”

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/Gnoriste-tous-dieftharmenous-kyvernites-sas-o-stoxos-tou-tektonismou-einai-i-epikratisi-tou-kommounismou.html?fbclid=IwAR0UzjEollAJJoThzNXNM_C1AoEjuX7LyD1-DkIupOy7bsUicBRj8CwJKlo


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from blogspot

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/Gnoris...