Home Greek News ΤΟ “ΓΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ” ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΜΕΝΕΙ…

ΤΟ “ΓΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ” ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΜΕΝΕΙ…

by _
0 comment 147 views

ΤΟ “ΓΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ” ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΟΛΟ ΜΕΝΕΙ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Θα σας θυμίσω, πως σε άρθρο μου και το οποίο δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 με τίτλο: «Ο Πούτιν “φέρνει” Αμερικανικό “γεράκι” στην Αθήνα;», έγραφα πως η επικείμενη επίσκεψη στην Ελλάδα του Προέδρου της Ρωσίας Βλαδίμηρου Πούτιν προκάλεσε ταχυκαρδίες στους Αμερικανούς αξιωματούχους! Από τη στιγμή που αυτή η επίσκεψη του Ρώσου στην Αθήνα αποκάλυπτε τον σχεδιασμό του Πούτιν για μια Ρωσική ισχυρότερη διείσδυση στην Ευρώπη, και η οποία περνούσε πρωτίστως από την Ελλάδα. Γιατί, όλοι γνώριζαν ότι για τον Πούτιν η Ορθόδοξη Ελλάδα – αντέχει ακόμη στους κλυδωνισμούς που δέχεται από τους Αντίχριστους – αποτελεί το Α και το Ω της σκέψης του Ρώσου ηγέτη για τη δημιουργία του Ορθοδόξου Τόξου, που θα αρχίζει από τη Μόσχα, θα περνάει από το Βελιγράδι και την Αθήνα, καταλήγοντας στη Λευκωσία!

Έτσι αποκάλυπτα στο εν λόγω άρθρο μου, πως ο κύβος ερρίφθη από πλευράς ΗΠΑ για την Ελλάδα και γι΄ αυτό:

“… Στους διπλωματικούς κύκλους των ΗΠΑ συζητιέται εάν θα ήταν αναγκαία η αντικατάσταση του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, με έναν πιο σκληρό διπλωμάτη. Ένα από τα γνωστά “γεράκια” των ΗΠΑ που διαχειρίζονται καταστάσεις “κόκκινου” συναγερμού. Είδομεν…”!

Αυτό το ρεπορτάζ μου λοιπόν, ήταν η απόλυτη επιβεβαίωσή του, εντός ελάχιστου χρονικού διαστήματος!

Για ακόμη μια φορά είμασταν μπροστά από τις εξελίξεις και επιβεβαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά! Αφού την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 σάρωσε το διαδίκτυο η είδηση του ερχομού του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα!…

Και το όνομα αυτού: Τζέφρι Πάιατ…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%84%ce%b6%ce%b5%cf%86%cf%81%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%bb%ce%bf-%cf%86/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr