Home ΔΙΕΘΝΗ 10 Ενδείξεις ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset)

10 Ενδείξεις ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset)

by _
0 comment 219 views

10 Ενδείξεις ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μέρος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (Great Reset)


Καλώς ήρθατε στη δεύτερη φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης: Τον πόλεμο.

Το μοντέλο του έθνους-κράτους ανατρέπεται σταδιακά από μια παγκόσμια τεχνοκρατία, η οποία αποτελείται από μια μη εκλεγμένη κοινοπραξία ηγετών της βιομηχανίας, ολιγαρχών των κεντρικών τραπεζών και ιδιωτικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κυρίως μη κρατικοί εταιρικοί παράγοντες που επιχειρούν να αναδιαρθρώσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση και να ενταχθούν στην παγκόσμια διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 

Πηγή: Winter Oak

Γράφει Ειδικός Ανταποκριτής

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Ενώ η πανδημία εγκλιμάτισε τον κόσμο στα λουκέτα και τους περιορισμούς νμετακίνησης, ομαλοποίησε την αποδοχή των πειραματικών φαρμάκων, επέσπευσε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στις εταιρείες, αποδεκατίζοντας τις μικρομεσαίες και προσάρμοσε τη μυϊκή μνήμη των λειτουργιών του εργατικού δυναμικού για την προετοιμασία ενός συγκεκριμένου κυβερνητικού μέλλοντος, χρειάστηκε μια επιπλέον φάση για να επιταχυνθεί η οικονομική κατάρρευση πριν τα έθνη μπορέσουν να «Ξαναχτιστούν καλύτερα»- ‘Build Back Better.’

Παρουσιάζω παρακάτω διάφορους τρόπους με τους οποίους η τρέχουσα σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι ο επόμενος καταλύτης για την ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), η οποία διευκολύνεται από έναν διασυνδεδεμένο ιστό παγκόσμιων ενδιαφερομένων και ένα διάχυτο δίκτυο συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

1.– Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας προκαλεί ήδη πρωτοφανείς διαταραχές στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, επιδεινώνοντας τις ελλείψεις καυσίμων και προκαλώντας χρόνια επίπεδα πληθωρισμού.

Καθώς οι γεωπολιτικές εντάσεις μετατρέπονται σε παρατεταμένη σύγκρουση μεταξύ του ΝΑΤΟ και του άξονα Κίνας-Ρωσίας, μια δεύτερη συρρίκνωση μπορεί να βυθίσει την οικονομία σε στασιμοπληθωρισμό.



Στα επόμενα χρόνια, ο συνδυασμός της υποδεέστερης ανάπτυξης και του ανεξέλεγκτου πληθωρισμού θα αναγκάσει μια παγκόσμια οικονομική υποτάξη να στραφεί σε συμβάσεις μικροεργασίας και χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας σε μια αναδυόμενη οικονομία της γαλέρας.

Μια άλλη ύφεση θα επιτείνει την παγκόσμια δίψα για πόρους, θα περιορίσει τα περιθώρια αυτάρκειας και θα αυξήσει σημαντικά την εξάρτηση από τις κρατικές επιδοτήσεις.

Με την εξαθλίωση ενός σημαντικού μέρους του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού να διαφαίνεται στον ορίζοντα, αυτό μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το προοίμιο για την εισαγωγή ενός Καθολικού Βασικού Εισοδήματος, οδηγώντας σε μια εξαιρετικά διαστρωματωμένη νεοφεουδαρχική τάξη.

Ως εκ τούτου, η δυσοίωνη πρόβλεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ότι “δεν θα κατέχουμε τίποτα και θα είμαστε ευτυχισμένοι” μέχρι το 2030 φαίνεται να εξελίσσεται με τρομακτική ταχύτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/03/10-endeixeis-oti-o-polemos-stin-oukrania-einai-meros-tis-megalis-epanekkinisis-great-reset.html?fbclid=IwAR2pR0WEVImwlSaRVM_NJA_D0HxSlS6nkYf3zTMfnYEbApV1DCRt7NIqiU0&m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr