Home ΗΠΑ Ο Τραμπ αστειεύεται ότι οι ΗΠΑ πρέπει να «βομβαρδίσουν εντελώς τη Ρωσία» και να κατηγορήσουν μετά την Κίνα

Ο Τραμπ αστειεύεται ότι οι ΗΠΑ πρέπει να «βομβαρδίσουν εντελώς τη Ρωσία» και να κατηγορήσουν μετά την Κίνα

by _
0 comment 117 views

Image Credit:
NICHOLAS KAMM/AFP via Getty Images

Ο Τραμπ αστειεύεται ότι οι ΗΠΑ πρέπει να «βομβαρδίσουν εντελώς τη Ρωσία» και να κατηγορήσουν μετά την Κίνα

από την Breitbart
7 Μαρτίου 2022, 5:42 π.μ


Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αστειεύτηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να στείλουν μαχητικά αεροσκάφη F-22 με κινεζικές σημαίες για να «βομβαρδίσουν εντελώς» από τη Ρωσία για να εμπνεύσουν έναν καυτό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών.

Μιλώντας σε κορυφαίους δωρητές της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής (RNC) σε ένα καταφύγιο στη Νέα Ορλεάνη, ο πρώην πρόεδρος προκάλεσε πολλά γέλια όταν φάνηκε να διακωμωδεί τα λόγια του παρουσιαστή του Fox News, Σον Χάνιτι, προτείνοντας οι ΗΠΑ να βομβαρδίσουν τη Ρωσία και να την κατηγορήσουν σε άλλη χώρα. .

«Και μετά λέμε “η Κίνα το έκανε”», είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με άγνωστη πηγή του CBS News. «Τότε αρχίζουν να τσακώνονται μεταξύ τους και εμείς καθόμαστε και το κοιτάμε».

Ο πρώην πρόεδρος επέπληξε επίσης τον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν, για τον χειρισμό του στη Ρωσία.

«Πρέπει να εμποδίσουμε τον Μπάιντεν από να πει αυτό -και αυτό είναι για να το ακούσουν όλοι– ότι δεν θα επιτεθούμε ποτέ στη Ρωσία επειδή είναι πυρηνική δύναμη, σωστά;» είπε ο Τραμπ. «Ξέρεις ποιος το λέει αυτό; Εντάξει, είτε πρόκειται για πραγματικότητα είτε για φαντασία, “Δεν θα επιτεθούμε στη Ρωσία. Βλέπετε, είναι μια πυρηνική δύναμη.” Ω, ευχαριστώ που μας το είπατε».

Αν και δεν είναι ξεκάθαρα, τα σατιρικά σχόλια του Τραμπ φαίνεται να αντικατοπτρίζουν δηλώσεις του Σον Χάνιτι την περασμένη εβδομάδα, όπου συνιστούσε να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ μια ρωσική συνοδεία και στη συνέχεια να κατηγορήσει κάποιον άλλο.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.breitbart.com/politics/2022/03/06/trump-jokes-u-s-should-bomb-s-out-russia-blame-china/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr