Home ΔΙΕΘΝΗ Μαριούπολη: Οι Ναζί του Ζελένσκι συγκέντρωσαν 150 τοπικές ρωσόφωνες οικογένειες και τις έσφαξαν όλες

Μαριούπολη: Οι Ναζί του Ζελένσκι συγκέντρωσαν 150 τοπικές ρωσόφωνες οικογένειες και τις έσφαξαν όλες

by _
0 comment 201 views

Μαριούπολη: Οι Ναζί του Ζελένσκι συγκέντρωσαν 150 τοπικές ρωσόφωνες οικογένειες και τις έσφαξαν όλες


Χρειάστηκαν δύο ημέρες για τις συμμορίες του Αζόφ και του Ουκρανικού Στρατού να συγκεντρώσουν έως και 400 ντόπιους Ρωσόφωνους. Μεταφέρθηκαν στο θέατρο της Μαριούπολης όπου τοποθετήθηκαν εκρηκτικά και ανατινάχτηκαν.

Το ακόλουθο βίντεο είναι από τότε που το τάγμα Azov έκανε το ίδιο πράγμα στην Οδησσό το 2014 και το σχεδιάσανε ξανά σήμερα.

Αυτό το έγκλημα πολέμου και οι μαζικές δολοφονίες γυναικών και παιδιών συντονίστηκαν προσεκτικά με τους χρηματοδοτούμενους από το ΝΑΤΟ «ελεγκτές δεδομένων» και «μαχητές παραπληροφόρησης» από οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη. Όλες αυτές οι οργανώσεις διοικούνται από δεξιές ομάδες που αρχικά χρηματοδοτήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν μέσω των «δεξαμενών σκέψης» της Ουάσιγκτον και του ισραηλινού λόμπι.

Πριν λίγες μέρες όμως, έκατόν πέθαναν ακαριαία, 200 πέθαναν στα ερείπια. Δεν επιτρεπόταν καμία προσπάθεια διάσωσης καθώς «παρατηρητές» του Αζοφικού/Ουκρανικού Στρατού πυροβολούσαν εναντίον οποιουδήποτε προσπαθούσε να βγάλει ανθρώπους από τα ερείπια.

Φυσικά το ίδιο σενάριο παίχτηκε και το 2014 στην Οδησσό.

Σύμφωνα με το GrayZone….



Δυτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σκόπιμα στο Ακαδημαϊκό Περιφερειακό Δραματικό Θέατρο του Ντονέτσκ στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας ότι ήταν γεμάτο με πολίτες και σημαδεύονταν με πινακίδες που έγραφαν «παιδιά» στο έδαφος του.

Ο υποτιθέμενος βομβαρδισμός έλαβε χώρα τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έκανε έκκληση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, τροφοδοτώντας τη «χορωδία» για άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία και προφανώς εμπνέοντας τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να χαρακτηρίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ρώσο πρόεδρο, ως «εγκληματία πολέμου».

Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι κάτοικοι της Μαριούπολης είχαν προειδοποιήσει τρεις ημέρες πριν από το περιστατικό της 16ης Μαρτίου ότι το θέατρο θα ήταν ο τόπος επίθεσης με ψευδείς σημαίες (δηλαδή, επίθεση ψευδής, στημένη) που εξαπέλυσε τελικά το ανοιχτά νεοναζιστικό τάγμα Azov, το οποίο ήλεγχε το κτίριο και την περιοχή γύρω από αυτό.

Οι άμαχοι που είχαν διαφύγει από την πόλη μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων κατέθεσαν ότι κρατούνταν από το Azov ως ανθρώπινες ασπίδες στην περιοχή και ότι οι μαχητές του Azov πυροδότησαν τμήματα του θεάτρου καθώς υποχωρούσαν. Παρά τους ισχυρισμούς για μια μαζική ρωσική αεροπορική επιδρομή που έκανε το κτίριο στάχτη, όλοι οι άμαχοι φαίνεται να γλίτωσαν με τη ζωή τους.



Το βίντεο της επίθεσης στο θέατρο παραμένει μη διαθέσιμο τη στιγμή της δημοσίευσης. Μπορούν να προβληθούν μόνο φωτογραφίες της κατεστραμμένης κατασκευής. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στο θέατρο, υποστηρίζοντας ότι η τοποθεσία δεν είχε στρατιωτική αξία και ότι κανένας στρατός από αμυντική θέση κατά του εχθρού δεν μεταφέρθηκε στην περιοχή στις 16 Μαρτίου.

Ενώ η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία έχει πυροδοτήσει μια ανθρωπιστική κρίση στη Μαριούπολη, είναι σαφές ότι η Ρωσία δεν κέρδισε τίποτα στοχεύοντας το θέατρο και ουσιαστικά θα εγγυάτο στον εαυτό της άλλο ένα πλήγμα στις δημόσιες σχέσεις της στοχεύοντας ένα κτίριο γεμάτο με πολίτες – συμπεριλαμβανομένων Ρώσων.

Περισσότερα εδώ >> https://www.veteranstoday.com/2022/03/25/mariupol-nazis-round-up-400-local-russian-supporters-lock-them-in-a-theatre-and-blow-it-up/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr