Home ΚΟΣΜΟΣ USA TODAY: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν έδιωξε την οικογένεια Rothschild από τη Ρωσία.

USA TODAY: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν έδιωξε την οικογένεια Rothschild από τη Ρωσία.

by _
0 comment 177 views

USA TODAY: Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν έδιωξε την οικογένεια Rothschild από τη Ρωσία…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 MAR. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Εχθές σας βγάλαμε το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η Ουκρανία διόρισε την τράπεζα Rothschild ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών το 2017!!! που έχει να κάνει με τους δεσμούς που έχει η κυβέρνηση Ζελένσκι με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε το όλο.
ΩΣΤΟΣΟ, δεν μπορούμε να αγνοούμε τους δεσμούς που έχει κι ο Πούτιν με την…ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, παρόλο που ζει και βασιλεύει ο…ΠΟΥΤΙΝΙΣΜΟΣ ανάμεσα σε πολλούς πατριωτικούς κύκλους εκεί έξω. Αλλά εμείς είμαστε δημοσιογράφοι ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ –όπως θα έπρεπε να είναι ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ- που δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ…ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΪΤ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ).
Σε πρόσφατο άρθρο της μεγάλη αμερικανικής αφημερίδος USA TODAY με τίτλο Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν απαγόρευσε την οικογένεια Rothschild από τη Ρωσία, γράφουν τα εξής ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΑ για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τους Ρότσιλντ ΔΕΝ τους έχει ποτέ διώξει από τη Ρωσία ο Πούτιν. Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) θα συμφωνήσουμε με τους ελεγχτές γεγονότων των συστημικών ΜΜΕ αλλά ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ…ΓΙΑΤΙ….
Διαβάστε πρώτα το άρθρο τους και μετά τα παρακάτω σχόλια μας…


-Chiara Barcelona (Κιάρα Βερσελόνε)

Ο ισχυρισμός: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε την οικογένεια Ρότσιλντ από το να αποκτήσει είσοδο στη Ρωσία

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αρκετές χώρες ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ηγετών και των ολιγαρχών της Ρωσίας και των οικογενειών. Τώρα, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι το Κρεμλίνο έχει επίσης βάλει στόχο μια διάσημη ευρωπαϊκή τραπεζική δυναστεία .

«Ο Πούτιν απαγόρευσε τον Ρότσιλντ και στο οικογενειακό του τραπεζικόι καρτέλ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων να εισέλθουν στη ρωσική επικράτεια», γράφει ένας προφανής τίτλος σε μια ανάρτηση στις 28 Φεβρουαρίου στο Instagram .

Η λεζάντα της εικόνας υποστηρίζει ότι ο Πούτιν «τους έχει διώξει κλωτσηδόν από την κερκόπορτα της Ρωσίας» αφού «πλήρωσε το χρέος που είχε η Ρωσία» με την πάμπλουτη οικογένεια. Η ανάρτηση συγκέντρωσε περισσότερα από 700 likes μέσα σε μια μέρα.

Αλλά ο τίτλος είναι ανακριβής.

Η εικόνα, η οποία επίσης διαδόθηκε ευρέως στο Facebook το 2020 πριν απομυθοποιηθεί από ανεξάρτητους ελεγκτές γεγονότων είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός άρθρου που είχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο πριν από σχεδόν έξι χρόνια. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της.



Η USA TODAY επικοινώνησε με αρκετούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημοσίευσαν τον ισχυρισμό για σχολιασμό.

Ο αβάσιμος ισχυρισμός είναι αρκετά παλιό

Κανένας αξιόπιστος ειδησεογραφικός οργανισμός δεν έχει αναφέρει ότι ο Πούτιν έχει απαγορεύσει στην οικογένεια Ρότσιλντ την είσοδο στη Ρωσία. Η USA TODAY δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό.

Το άρθρο πίσω από την ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 από το CSGlobe, μια ιστοσελίδα που περιγράφει τον εαυτό του ως «ένα δημοφιλές εναλλακτικό μέσο, που δίνει στους άλλους την ευκαιρία να διευρύνουν τον καθημερινό τους τρόπο σκέψης». Το σάιτ Lead Stories είχε απομυθοποιήσει το άρθρο τον Ιούνιο του 2020.

Το άρθρο αναφέρει μια ανώνυμη «πηγή του Κρεμλίνου» ως απόδειξη ότι ο Πούτιν «παλεύει για τη χώρα του ενάντια στον Ρότσιλντ». Ο ισχυρισμός παρουσιάζεται χωρίς πρόσθετες πηγές.



Το άρθρο ισχυρίζεται επίσης ότι η υποτιθέμενη απαγόρευση του Πούτιν «κατάφερε να θέσει τέλος στην επιρροή και την επέκταση (των Ρότσιλντ) στη Ρωσία». Αλλά αυτό δεν είναι ακριβές.

Η Rothschild & Co., η εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων που ανήκει στην οικογένεια Rothschild, έχει γραφεία στη Μόσχα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μια έκδοση του ιστότοπου της εταιρείας αρχειοθετήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου λέει ότι έχει μια «επί τόπου» παρουσία στη Ρωσία για πάνω από μια δεκαετία.

«Η ομάδα μας στη Μόσχα προσφέρει στους τοπικούς πελάτες ένα πλήρες φάσμα των συμβουλευτικών μας υπηρεσιών και έχει μια εις βάθος κατανόηση σχετικά με την τοπική και περιφερειακή δυναμική και έχει απαράμιλλη  υψηλού επιπέδου και κυβερνητικής προσβάσεως που υποστηρίζουν οι ανώτεροι σύμβουλοι μας», αναφέρει η σελίδα τους. Δείτε το απόσπασμα…

Η βαθμολογία μας: ΛΑΘΟΣ

Με βάση την έρευνά μας, βαθμολογούμε ΛΑΘΟΣ τον ισχυρισμό ότι ο Πούτιν απαγόρευσε στην οικογένεια Ρότσιλντ την είσοδο στη Ρωσία. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό, ο οποίος δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2016 και έχει καταρριφθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου δεδομένων. Η εταιρεία της οικογένειας Rothschild έχει γραφεία στη Μόσχα.



Οι πηγές ελέγχου γεγονότων μας:

***Τέλος του άρθρου του USA TODAY***


ΛΟΙΠΟΝ, ακόμη και τα…ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. παραδέχονται το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι Ρότσιλντ ΔΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ….ΠΟΥΤΙΝ!!! ΕΑΝ ο Πούτιν ήταν πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Ρότσιλντ, όπως ισχυρίζονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ πατριώτες εκεί έξω, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΑΦΟΥ Ο «ΚΑΛΟΣ», ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΩ, και σύμφωμε με τους αντινεοταξίτες πατριώτες, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;; ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΠΕΥΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ….ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;; Αλλά…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΔΩ ΤΑ Μ.Μ.Ε.• ΛΕΝΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ;;;
ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ…ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ, ΟΝΤΩΣ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ….ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ….ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ Ή ΚΑΙ ΖΟΥΝ!!!
ΕΠΙΣΗΣ, ΕΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΊΧΕ ΟΝΤΩΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΪΤ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!
Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα μας…

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΣΟΚ – Φωτογραφισμένος ο Πούτιν με φόντο φωτο. του διαβόητου…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!! Να η εβραϊκή ομάδα που διέταξε την ρωσική εισβολή στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!



Αλλά δεν σταματάμε εδώ!….

…διότι το παρακάτω γράφημα μας το επιβεβαιώνει αυτό 100 τοις 100. ΟΛΟΙ οι εξής Ρώσοι μεγαλέμποροι, που διατηρούν διαχρονικά άριστες σχέσεις με τον Πουτιν, είναι με την…ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΕΤΣΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!…

Ακολουθεί η δική μου μετάφρασις:

Μερικές από τις εταιρείες που ανήκουν κατά πλειοψηφία στους Rockefellers (Ροκφέλερ)…

Η Rockefellers χρηματοδότησε τη δημιουργία του CFR (Council on Foreign Relations), δηλ., του Συμβουλίου Ξένων Υποθέσεων, μιας από τις μεγαλύτερες μυστικές λέσχες που ελέγχουν προέδρους και κυβερνήσεις. Το παραδέχτηκε η ίδια η παλιο-ΧΙΛΑΡΙ η ΚΛΙΝΤΟΝ το 2010…

Ο David Rockefeller (Ντέιβιντ Ροκφέλερ) ήταν το αμερικανικό ιδρυτικό μέλος της λέσχης Bilderberg Group (Μπίλντερμπέργκ)…

Τα Ιδρύματα Ροκφέλερ, Φόρντ και η Carnegie σχεδίασαν την πλοκή για τη συγχώνευση των ΗΠΑ με τη Ρωσία πριν Χρόνια. Η πλοκή εκτίθεται από τον μεγάλο επενδυτή κ Norman Dodd (Νόρμαν Ντόντ)…

Το Carnegie Endowment (το Ίδρυμά αυτής της πάμπλουτης οικογένειας) έχει ένα κεντρικό γραφείο στη Μόσχα…

Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ Ανατόλυ Chubais συμμετέχει στο παγκόσμιο συμβούλιο συμβούλων του CFR, το συμβουλευτικό συμβούλιο της Chase Bank. και είναι και μέλος της Bilderberg… Επίσης, συνεργάστηκε με τη CIA για την υλοποίηση της ιδιωτικοποίησης της ρωσικής οικονομίας…Τυχαίνει να είναι στενός φίλος του ΠΟΥΤΙΝ….

Ο Peter Mandelson (Πέτρος Μαντελσόν) είναι μέλος της μυστικής ομάδας Bilderberg. Αυτός ο Βαρόνος Μandelson έχει επίσης οριστεί «δια βίου ισόβιος» στη Βουλή των Λόρδων από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Mandelson είναι ο διευθυντής της ρωσικής αμυντικής εταιρείας Sistema, ο οποίος προμηθεύει τον Πούτιν με συστήματα πρόωρης προειδοποίησης πυραύλων. Αυτή η σχέση συνεχίζεται παρά τις “κυρώσεις”…

Η ρωσική κυβέρνηση, που είναι ο ιδιοκτήτης της Rosneft, συνεργάζεται με τις, ιδιοκτησίας οικογένειας Ρόκφελερ, εταιρείας Exxon και BP παρά τις “κυρώσεις”…

Η κυβέρνηση Πούτιν και ο Chubais είναι συνιδιοκτήτες της RUSNANO.

Το 2012, η ​​Rothschild Capital Partners αγόρασε το 37% των μετοχών της ομάδας διαχείρισης περιουσιακών συμβουλών και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Rockefeller.

Η Glencore, που ανήκει στους Ρότσιλντ, και η κυβέρνηση του Πούτιν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη εταιρεία αλουμινίου παγκοσμίως, την RUSAL.

Η Παγκόσμια Oικονομική Συμβουλευτική εταιρεία Rothschild (The Rothschild Global Financial Advisory) βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και ο ιστοχώρος τους καυχιέται για τη “πολιτική πρόσβαση υψηλού επιπέδου” που έχει στη ρωσική κυβέρνηση.

Ο Ντεριπάσκα (Deripaska) είναι Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο στενός εμπιστευτικός του Πούτιν και ένας κοινός μέτοχος μαζί με τη ρωσική κυβέρνηση σε περιουσιακά στοιχεία όπως η Gazprom, η Aeroflot και η RUSAL.

Ο Πούτιν επέλεξε τον στενό φίλο του Oleg Deripaska για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στο ABAC (APEC Business Advisory Council). Ο Deripaska είναι επίσης στενοί φίλοι και συνεργάτες της RUSAL με τον Roman Abramovich.

Η οικογένεια Rothschild είναι μέτοχοι πλειοψηφίας της εταιρείας Rio Tinto. Η RUSAL και η Rio Tinto συμμετέχουν σε κοινές επιχειρήσεις εξόρυξης παρά τις λεγόμενες “κυρώσεις” που επέβαλε η Δύση.

Η οικογένεια Ρότσιλντ είναι μέτοχοι πλειοψηφίας στην Rio Tinto.

Ο Nat Rothschild (Ναθανιέλ Ρότσιλντ) είναι συν-επενδυτής της RUSAL και ο καλύτερος φίλος του Ρώμαν Αμπράμοβιτς.Ο Nat είναι επίσης στενοί φίλοι και οι επιχειρηματικοί εταίροι του RUSAL με τον Oleg Deripaska.

Ο Peter Mandelson είναι συνεργάτης και στενός προσωπικός φίλος του Nat Rothschild.

Ο κύριος Evelyn Robert de Rothschild έχει τιμηθεί από την Βασίλισσα Ελισάβετ και είναι επίσης οικονομικός σύμβουλός της.

Δείτε τώρα το γράφημα!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr