Home Greek News Ο Προκόπης Παυλόπουλος σηματοδότησε το πολιτικό τέλος του Μητσοτάκη…

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σηματοδότησε το πολιτικό τέλος του Μητσοτάκη…

by _
0 comment 143 views

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σηματοδότησε το πολιτικό τέλος του Μητσοτάκη…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

E-mail >> [email protected]

Πηγή > www.egerssi.gr

Μάχη χαρακωμάτων έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία με τις αλόγιστες, επικίνδυνες, άνευ στοιχειώδους λογικής αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ! Αλλά και στον σκληρό πολιτικό πυρήνα των τοπικών οργανώσεων του κόμματος, που εισπράττουν την καθημερινή χλεύη και τα παράπονα των ψηφοφόρων της ΝΔ, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό! Αποδίδοντας ταυτόχρονα, τεράστιες ευθύνες στο επιτελικό περίγυρο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου! Τον Γιώργο Γεραπετρίτη, Υπουργό Επικρατείας και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έτσι αποδίδω μεγάλη πολιτική – εσωκομματική αξία στα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης στη στήλη του “πολιτικός καφές”, στη διαδικτυακή ειδησεογραφική πλατφόρμα των Παραπολιτικών!

Παρακάτω το δημοσίευμα:

«Tο μενού της συνάντησης τα είχε σχεδόν όλα…

Ένα άκρως ενδιαφέρον, σε σχέση με τη σύνθεσή του, γεύμα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στο πολιτικό-δημοσιογραφικό στέκι “Παλιά Αγορά” της Φιλοθέης. Πρόκειται για πρόσωπα που συναντιούνται και τα λένε συχνά κάμποσες δεκαετίες.

Ο λόγος για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης του Καραμανλή, Πέτρο Μολυβιάτη, Αχιλλέα Καραμανλή και Γιώργο Αλογοσκούφη.



Εκτός από τους πολιτικούς, στην παρέα βρισκόταν και ο πολύπειρος τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας, ο οποίος, για όσους δεν τον γνωρίζουν, διατηρεί διαχρονικά πολύ καλή σχέση με τη συγκεκριμένη ομάδα των καραμανλικών!

Το μενού της συνάντησης τα είχε σχεδόν όλα. Από τις εκτιμήσεις σχετικά με το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι το ορατό (πλέον) ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ωστόσο, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η ανάλυση που έκανε ο Αλογοσκούφης σε σχέση με τις επιπτώσεις που θα έχει στην ίδια τη φυσιογνωμία της Ε.Ε. ο ενεργειακός πόλεμος.



Πάντως, ο άνθρωπός μου έμεινε στις εκτιμήσεις του Παυλόπουλου σε σχέση με το πολιτικό τέλος του Μητσοτάκη. Και έμεινε γιατί ποτέ ο Πρόεδρος δεν “πέφτει” μέσα!»!

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν ο Πρόεδρος πέφτει μέσα ή έξω, αυτό που γνωρίζω είναι πως όλη η καραμανλική πτέρυγα φωνάζει:

Τελείωσες Κυριάκο, τελείωσες!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr