Home ΔΙΕΘΝΗ Μυστικό σχέδιο για την αποστολή 10.000 «ειρηνευτικών στρατευμάτων» του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Μυστικό σχέδιο για την αποστολή 10.000 «ειρηνευτικών στρατευμάτων» του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

by _
0 comment 111 views

Image Credit: JONATHAN NACKSTRAND via Getty Images

Μυστικό σχέδιο για την αποστολή 10.000 «ειρηνευτικών στρατευμάτων» του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

από τον Paul Joseph Watson
23 Μαρτίου 2022, 7:44 π.μ


Θα μπορούσε να προκαλέσει άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία…

Ένα μυστικό σχέδιο για μια «ειρηνευτική αποστολή» που περιλαμβάνει 10.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ από διαφορετικές χώρες, που εισέρχονται στην Ουκρανία, για να επιβάλουν μια περιορισμένη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, φέρεται να ετοιμάζει η πολωνική κυβέρνηση.

Το πολωνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Onet αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Πολωνίας Andrzej Duda περιμένει το πράσινο φως από τον Λευκό Οίκο για να εφαρμόσει την πρόταση.

Το σχέδιο που δημιουργήθηκε από το Πολωνικό Υπουργείο Άμυνας, θα προβλέπει 10.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ που θα αποτελούνται από ένα διεθνές σώμα που θα αποστέλλεται στην Ουκρανία για να «προστατεύσει τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους» και να επιβάλει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από αυτούς.

«Σημαίνει τη δημιουργία στρατιωτικών μονάδων, σε απόσταση από τις πρώτες γραμμές, που θα έχουν ως αποστολή την υπεράσπιση των ανθρωπιστικών κομβόι με τρόφιμα και φάρμακα και εκείνων που επιτρέπουν στους αμάχους να διαφύγουν από τον κίνδυνο», αναφέρει το άρθρο.

Φυσικά, ο επίσημος λόγος για την αποστολή των στρατευμάτων και ο πραγματικός λόγος θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κάπως διαφορετικοί στη φύση τους.



Σύμφωνα με το ReMix News, «Ένα από τα σενάρια περιλαμβάνει την εφαρμογή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη μεγαλύτερη από τις πόλεις της Ουκρανίας, η οποία θα σήμαινε μια σοβαρή κλιμάκωση και πιθανώς μια άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία».

Το σχέδιο φαίνεται να βρίσκεται σε παύση λόγω μιας διαφωνίας μεταξύ του Προέδρου Ντούντα και του Υπουργείου Άμυνας με την ηγεσία του Νόμου και της Δικαιοσύνης (PiS), επειδή ο Ντούντα θέλει την έγκριση της Ουάσιγκτον πριν προχωρήσει.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Λευκός Οίκος θα εξετάσει το σχέδιο πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες πριν ληφθεί απόφαση.

Ο επικεφαλής του PiS Jaroslaw Kaczynski επισκέφτηκε προηγουμένως το Κίεβο, όπου απηύθυνε έκκληση στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ να εφαρμόσουν την «ειρηνευτική αποστολή».



«Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στη συνείδηση των Ευρωπαίων ηγετών. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε μια ειρηνευτική αποστολή: το ΝΑΤΟ, πιθανώς κάποια ευρύτερη διεθνής δομή. Αλλά μια αποστολή που θα είναι σε θέση να αμυνθεί, η οποία θα επιχειρεί σε ουκρανικό έδαφος», είπε ο Kaczynski.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/secret-plan-to-send-10000-nato-peacekeeping-troops-into-ukraine/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr