Home Greek News Πέθανε η πρ. υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ που την είχε επιπλήξει ο Χριστόδουλος και πέθανε ξαφνικά μετά

Πέθανε η πρ. υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ που την είχε επιπλήξει ο Χριστόδουλος και πέθανε ξαφνικά μετά

by _
0 comment 244 views

Πέθανε η Μαντλίν Ολμπράιτ σε ηλικία 84 ετώνAP/Sait Serkan Gurbuz

CNN Greece: Πέθανε η Μαντλίν Ολμπράιτ, η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Προτού διαβάστε το παρακάτω άρθρο, δείτε πρώτα την εξής εκπομπή του Γιώργου Τράγκα για το θάνατο του Χριστόδουλου με καλεσμένος τους κ.κ. Σωτήρη Τζούμα, συγγραφέα για τη ζωή του Χριστόδουλου, Γιώργο Μπότη, τον πρώην δικηγόρο του Χριστόδουλου και Νίκο Νικολόπουλο που γνωρίζει πολλά βαθιά πράγματα για τη ζωή του Χριστόδουλου…


Η Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν κεντρικό πρόσωπο στην κυβέρνηση του προέδρου Μπιλ Κλίντον, κατά τη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο, υπηρετώντας αρχικά ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη και εν συνεχεία ως επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ ως υπουργός Εξωτερικών.

Υποστήριξε την επέκταση του ΝΑΤΟ, ενώ ήταν αυτή που πίεσε να παρέμβει η συμμαχία στα Βαλκάνια. Καρπός των πιέσεων αυτών ήταν η επιχείρηση “Allied Force” που πραγματοποιήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο από δυνάμεις του ΝΑΤΟ από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 1999.

Η Μαντλίν Ολμπράιτ, προσπάθησε να μειώσει την εξάπλωση των πυρηνικών όπλων και υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο.

__________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr