Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΟΥΜ!!! – Η Ουκρανία γίνεται η πρώτη χώρα που εφαρμόζει ΠΛΗΡΩΣ τη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Η Ουκρανία γίνεται η πρώτη χώρα που εφαρμόζει ΠΛΗΡΩΣ τη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!

by _
0 comment 334 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Η Ουκρανία γίνεται η πρώτη χώρα που εφαρμόζει ΠΛΗΡΩΣ τη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 ΜΑΡ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Μέχρι να εισβάλει η Ρωσία στην Ουκρανία, η Μεγάλη Επανεκκίνηση ( ή Επαναφορά, The Great Reset) του Παγκόσμιου Οικονμικού Φόρουμ (The World Economic Forum)  του περιβοήτου Κλάους Σβάμπ αποτύγχανε παταγωδώς. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το μεγάλο Καμπάλ της Ελίτ, σας είχαμε προειδοποιήσει τον Απρίλιο του 2021 ότι οι παγκόσμιοποιητές ετοίμαζαν σίγουρα μια άλλη κρίση.

Με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Μεγάλη Επανεκκίνηση όχι μόνο επέστρεψε στο χρονοδιάγραμμα, αλλά βρήκε ήδη το πρώτο της θύμα.

Ενώ καθημερινά ολόκληρη την ύπαρξη των Ουκρανών «καταλαμβάνει» ο πόλεμος, η ουκρανική κυβέρνηση εφάρμοσε σιωπηλά τη Μεγάλη Επανεκκίνηση – και σχεδόν κανείς δεν το παρατήρησε.

Ως αποτέλεσμα, η Ουκρανία έχει γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που έχει παραδοθεί στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, εφαρμόζοντας ένα σύστημα βαθμολόγησης κοινωνικής πίστωσης, ένα καθολικό βασικό εισόδημα (UBI), μια ψηφιακή ταυτότητα και ένα διαβατήριο εμβολίου – όλα σε μια ενιαία εφαρμογή που ονομάζεται Diia:

Δείτε επίσης αυτό το επίσημο εκπαιδευτικό βίντεο (βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει είτε την αγγλική είτε την ελληνική μετάφραση):



Είχαμε προειδοποιήσει στο παρελθόν ότι στο πλαίσιο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, το ψηφιακό χρήμα που εκδίδεται από την κυβέρνηση μπορεί να δαπανηθεί μόνο σε επιλεγμένα προϊόντα και θα έχουν ημερομηνία λήξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα ποτέ ξανά – Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία:

Πηγή  Gov’t website

Μετάφρασις …

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί στην αίτηση Diia, με την προϋπόθεση ότι έχετε «πράσινο» πιστοποιητικό COVID 2 δόσεων εμβολιασμού. Λάβετε υπόψη ότι ένα πιστοποιητικό που λαμβάνεται στην ηλεκτρονική πύλη της Diia ή ένα έντυπο πιστοποιητικό από οικογενειακό γιατρό δεν είναι επιλέξιμο για πληρωμή. Πλέον μπορεί κανείς να αποκτήσει πιστοποιητικό COVID μέσω της εφαρμογής Diia με ταυτότητα και βιβλιάριο διαβατηρίου. Θα πρέπει να μπείτε στην ενότητα Υπηρεσίες και να επιλέξετε ePidtrymka. Στη συνέχεια, επιλέξτε για λήψη πληρωμής την κάρτα ePidtrymka και περιμένετε τη μεταφορά κεφαλαίων από το Υπουργείο Οικονομίας εντός 10 ημερών.

Τα χρήματα μπορούν να δαπανηθούν σε βιβλία, γυμναστήρια, εισιτήρια για κινηματογράφους, θέατρα, μουσεία, συναυλίες ή για μεταφορές σε όλη την Ουκρανία. Μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το ePidtrymka στο Diia στον ιστότοπο – https://e-aid.diia.gov.ua.

Τα χρήματα παρέχονται για 4 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής. Εάν δεν δαπανηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο λογαριασμός θα κλείσει. Τα κεφάλαια μπορούν να δαπανηθούν τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης, αλλά μόνο για τις προαναφερθείσες κατηγορίες ουκρανικών επιχειρηματικών υπηρεσιών. Οι τράπεζες θα αναγνωρίζουν την κατηγορία όταν πληρώνετε με κάρτα χρησιμοποιώντας κωδικούς MCC.

Ακολουθεί σύνδεσμος προς τον ιστότοπο της ουκρανικής κυβέρνησης που ανακοινώνει τα δρακόντεια μέτρα.



Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας λέει το σιωπηλό μέρος…φωναχτά: «Δεν παλεύουμε μόνο για την Ουκρανία – Αγωνιζόμαστε για αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Και αυτή είναι η αλήθεια για την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία:

Μέχρι πρόσφατα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έμοιαζε να αντιτίθεται στη Μεγάλη Επανεκκίνηση και στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά τώρα φαίνεται όλο και πιο πιθανό να είναι επίσης μέρος της ατζέντας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η εισβολή στην Ουκρανία χρησίμευσε ως το απαραίτητο πρόσχημα για να επιβληθούν άνευ προηγουμένου δραστικές αμοιβαίες κυρώσεις, που θα οδηγήσουν τελικά στην κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.

Όταν η παγκόσμια οικονομία καταρρεύσει αναπόφευκτα, η Μεγάλη Επανεκκίνηση / Νέα Παγκόσμια Τάξη θα εφαρμοστούν σε παγκόσμια κλίμακα. Οι επόμενες κινήσεις του Πούτιν θα αποκαλύψουν τελικά αν είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης όχι.



Σε πρόσφατο άρθρο του ProNews.gr όμως, με τίτλο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ: «Η επιχείρηση στην Ουκρανία συνιστά την μετάβαση σε μία νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων», μάθαμε απευθίας από τον Σεργκέι Λαβρόφ ότι …

«Η ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο τις δύο χώρες αλλά όλο τον κόσμο, καθώς συνιστά την μετάβαση σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων»

ΕΠΙΣΗΣ, διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! όπου είχαμε γράψει…

Μιλάμε για το μεγάλο…THE GREAT RESET (τη Μεγάλη Επανεκκίνηση) του περιβόητου…ΚΛΆΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, του επικεφαλής του Π.Ο.Φ., που αποτελεί το αμέσως επόμενο στάδιο της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου και που προορίχεται για τη μεγάλη…ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!…

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Μόσχα, Ρωσία, 13 Οκτωβρίου 2021 – Η Ρωσία θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της τροχιάς της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Σήμερα, ηγέτες από τη Ρωσική Ομοσπονδία και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσαν το Κέντρο για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη Ρωσία.

Επίσης, στο άρθρο μας με τίτλο Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είχαμε γράψει….

Σε δημόσια συνάντηση μεταξύ του Κλάους Σβαμπ και του Ντέιβιντ Γκέργκεν (αλλά δεν είμαστε σίγουροι πότε έγινε ακριβώς) στο John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (γνωστό και ως Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ), ο Σβάμπ είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τόσο η Άνγκελα Μέρκελ όσο κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και  άλλοι μεγάλοι πολιτικοί άλλων χωρών υπήρξαν όλοι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Δηλαδή, είπε εν ολίγοις πως όλοι αυτοί είναι….ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ο Ντέιβιντ Ρίτσμοντ Γκέργκεν είναι Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής και πρώην προεδρικός σύμβουλος που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων των Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρίγκαν και Μπιλ Κλίντον.

Διαβάστε επίσης >>  «ΣΟΚ» ή μάλλον ΟΧΙ – Κλάους Σβάμπ σε ένα ακόμη βίντεο: Δικό μας παίδι κι ο….ΠΟΥΤΙΝ.

Και τέλος, διαβάστε και το άρθρο μας  «Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Νομίζω ότι το παραπάνω ερώτημα ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ή ΟΧΙ…ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ…!!!

————–

-με πληροφορίες από τη πηγή >> https://humansbefree.com/2022/03/boom-ukraine-becomes-the-first-country-to-implement-the-great-reset.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr