Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Απίστευτα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση: Βάζουν ιερείς να ευλογούν σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων!!!

Απίστευτα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση: Βάζουν ιερείς να ευλογούν σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων!!!

by _
0 comment 123 views

-Maria Marget

Απίστευτα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση: Βάζουν ιερείς να ευλογούν σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς στην ελληνική τηλεόραση και μάλιστα στη δημόσια τηλεόραση που υποτίθεται θα έπρεπε να τηρούνται έστω οι αξίες και τα ιδανικά της ελληνικής οικογένειας.

Στο καινούργιο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα «Τούρτα της μαμάς», που θα μεταδοθεί απόψε στις 22.00 από την ΕΡΤ1, θα δούμε έναν ιερέα να… ευλογεί το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε το gay ζευγάρι της ιστορίας, ο Πάρις και ο Παναγιώτης.

Ήδη το τρέιλερ του επεισοδίου έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, ενώ αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις και από την Εκκλησία.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου, που παίζεται τακτικά εδώ και μερικές ημέρες στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, βλέπουμε τον στρατιωτικό Πάρη (Πάρης Θωμόπουλος), που είναι ο μεσαίος γιος του πρωταγωνιστικού ζεύγους της σειράς, της Ευανθίας και του Τάσου Βασίλενα (Καίτη Κωνσταντίνου και Κώστας Κόκλας), να βγαίνει από το αυτοκίνητό του μαζί με τον εκπαιδευτικό σύντροφό του Παναγιώτη (Γιώργος Τσιαντούλας) και να δέχονται… βροχή το ρύζι από τους συγγενείς τους, με πρώτη και καλύτερη τη γιαγιά του Πάρη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Βασίλαινα (Χρύσα Ρώπα), η οποία όμως δεν σταματάει εκεί.



Ούσα πεπεισμένη ότι το σύμφωνο συμβίωσης των δύο αντρών πρέπει να ευλογηθεί, καλεί έναν ιερέα στο σπίτι. «Είμαστε και ψιλοπαράνομοι. Η αγία Εκκλησία δεν τα παραδέχεται αυτά» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ του επεισοδίου ο παπάς στην πολυμήχανη γιαγιά, η οποία όμως τον πείθει να ευλογήσει την ένωση του εγγονού της με τον σύντροφό του, ενώ παράλληλα δεν χάνει ευκαιρία να πετάξει σε όλους αγιασμό. «Παπάς να ευλογεί gay σύμφωνο. Πολύ προχώ! Respect!» αναφέρει σε άλλη φάση του επεισοδίου ο μεγάλος αδελφός του νιόπαντρου Πάρη, Κυριάκος Βασίλαινας (Θάνος Λέκκας). Σημειώνεται ότι σε προηγούμενο επεισόδιο της «Τούρτας της μαμάς» είχαμε δει το τηλεοπτικό ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα ερωτικό φιλί, κάτι που επίσης είχε συζητηθεί.

Και το ερώτημα είναι ποιος επιτρέπει και ποιος εγκρίνει να περνούν τέτοια πράγματα από την δημόσια τηλεόραση και μάλιστα σε ώρες που βλέπουν παιδιά;

(Εικόνα Καθολικών)



ΥΓ:Οδεύοντας στην Παναίρεση του Οικουμενισμού !..

Έχοντας υπογραφεί ‘’νόμιμα’’ με ευλογία ο γάμος ομοφυλοφίλων στην Σύνοδο του Κολυμπαρίου το 2016 στην Κρήτη..! 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr