Home Greek News ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Ο Έλλην πρόξενος της Μαριούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, του οποίου οι νεοναζί τον κρατούσαν…ΟΜΗΡΟ!!!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Ο Έλλην πρόξενος της Μαριούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, του οποίου οι νεοναζί τον κρατούσαν…ΟΜΗΡΟ!!!

by _
0 comment 211 views
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Ο Έλλην πρόξενος της Μαριούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  Μητσοτάκη & ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, τους ακριβώς ΙΔΙΟΥΣ πολικούς ηγέτες που ήσαν εξ αρχής ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη δράση των…ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Ο Έλλην πρόξενος της Μαριούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  Μητσοτάκη & ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, τους ακριβώς ΙΔΙΟΥΣ πολικούς ηγέτες που ήσαν εξ αρχής ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη δράση των…ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Ο Έλλην πρόξενος της Μαριούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, του οποίου οι νεοναζί τον κρατούσαν…ΟΜΗΡΟ!!!


«Είδα μαζεμένα μέρη του σώματος» λέει ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος από τη Μαριούπολη


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:
Στο πρόσφτο άρθρο μας με τίτλο Το Νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ κρατά τον Έλληνα Πρόξενο στην Μαριούπολη ΟΜΗΡΟ κι εμείς στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία;;;!!!, σας είχαμε γράψει για το γεγονός πως το Νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ κρατούσε τον Έλληνα πρόξενο στην Μαριούπολη ΟΜΗΡΟ κι εμείς στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία!!! Και τώρα που γύρισε σώος και αβλαβής στην Ελλάδα ο πρόξενος, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τόσο τον Μητσοτάκη όσο και τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ για τη διάσωσή του, τους ακριβώς ΙΔΙΟΥΣ πολικούς ηγέτες που ήσαν εξ αρχής ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τη δράση των…ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
ΟΙ άνθρωποι που σας ελευθέρωσαν κε Ανδρουλάκη ήσαν οι…ΡΩΣΟΙ και το ξέρετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

Διαβάστε τώρα το εξής άρθρο του σάιτ greekcitytimes.com για όλες τις λεπτομέριες…

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη Μανώλης Ανδρουλάκης, ο οποίος βοήθησε στη διευκόλυνση της εκκένωσης Ελλήνων και υπηκόων από την ουκρανική πόλη Μαριούπολη, περιέγραψε τη φρίκη που αντίκρισε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της πόλης.

Ο Ανδρουλάκης έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, μετά από μια περίπλοκη επιχείρηση που ξεκίνησε την Τρίτη για την εκκένωση του από την Ουκρανία.

Σε δηλώσεις του στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ανδρουλάκης είπε ότι προτεραιότητα είναι να πιέσουμε για κατάπαυση του πυρός «γιατί αυτή την ώρα οι πολίτες χτυπιούνται με τυχαίο και ανεξέλεγκτο τρόπο».

Τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο η σύζυγός του, ο μικρός γιος, ο πατέρας του και ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, υπεύθυνος για τους Έλληνες της διασποράς, ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια. Παρών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργού Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Περιγράφοντας τη φρικτή εμπειρία του «βλέποντας τα μέρη του σώματος να μαζεύονται», είπε ότι οι Έλληνες διπλωμάτες στην Ουκρανία προσπάθησαν να διασώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της ελληνικής μειονότητας στη χώρα. «Η Μαριούπολη θα γίνει καταχώριση σε έναν κατάλογο πόλεων που καταστράφηκαν από τον πόλεμο», σημείωσε, «καθώς όλες οι υποδομές καταστράφηκαν μέσα σε 24 ώρες. Η Μαριούπολη είναι η Γκέρνικα, το Γκρόζνι, το Βέλινγκραντ, το Χαλέπι».

Ο Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον Έλληνα πρόεδρο, τον πρωθυπουργό, τον Δένδια, τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Οδησσό και τους γενικούς γραμματείς σε υπουργεία που τον βοήθησαν να επιστρέψει. Ευχαρίστησε επίσης το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Volodymir Zelensky, που βοήθησε στην εκκένωση, την ουκρανική πρεσβεία στην Αθήνα, την ομάδα του ΟΑΣΕ με την οποία ταξίδεψε και δύο άγνωστες οικογένειες που τον φιλοξένησαν στην έξοδο από την Ουκρανία.



Ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος διπλωμάτης που παρέμεινε στην περιοχή της Μαριούπολης και είπε ότι εργαζόταν για να βοηθήσει τη διασπορά μέχρι τη στιγμή που έφυγε.

Ο Υφυπουργός Κατσανιώτης τον ευχαρίστησε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και όλων των Ελλήνων καθώς και των συναδέλφων του σε άλλες πόλεις που εργάστηκαν για να βοηθήσουν αμάχους στην Ουκρανία και είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να συνεργάζεται με διεθνείς φορείς για την προστασία των αμάχων στη χώρα.

ΠΗΓΗ >> https://greekcitytimes.com/2022/03/21/i-saw-body-parts-collected-says-greek-consul-general-from-mariupol/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr